Seyhan Erdağ'a hakaret davasında Yıldız Tilbe'yi şoke eden gelişme!

Yıldız Tilbe'nin iki cezası karşılaştırıldı. Çeşme'de kendisine yol vermeyen kadın sürücünün aracına çarpıp sürükleyen Tilbe'nin bu davası görülürken mahkeme hakkında ikinci bir dava olduğunu tespit etti.

2012 yılında verdiği bir röportaj sırasında muhabir Seyhan Erdağ'a hakaret eden Yıldız Tilbe'ye hakaret davası açıldı. Şikayetçi olan Seyhan Erdağ'ın açtığı dava sonrası İstanbul Sulh Ceza Mahkemesi bin 500 lira adli para cezası vermişti. Ayrıca cezayı 5 yıla ertelemişti.

Tilbe'nin beş yıl içinde herhangi bir suç işlemesi iki davayı birleştirdi. Şarkıcı Çeşme'de bir kadın sürücünün kendisine yol vermemesi üzerine aracıyla diğer aracı metrelerce sürüklemişti. Cana ve mal kasten zarar vermeye çalıştığından Çeşme Cumhuriyet Başsavcılığı'nda dava açıldı. Yargılamada sırasında kasıtlı bir çarpma olmaması üzerine verilen 180 gün adli para cezası iyi hal indiriminden 150 güne düşürüldü. 

yıldız tilbenin iki davası birleştirildi

yıldız tilbenin iki davası birleştirildi

İKİ DAVA BİRLEŞTİRİLDİ!

Mahkeme görüldüğü sırada savcıların Tilbe'nin henüz beş yılı dolmadan yaptığı ikinci suç olması üzerine işlediği suç sabitlendi. 5 Temmuz 2012 yılında  hakaret suçundan bin 500 lira adli para cezası ile cezalandırıldığı ve hükmün açıklanmasının ileri tarihe bırakılması kararın kesinleşmesinden itibaren başlayan 5 yıllık süre içerisinde ünlü şarkıcının 30 Haziran 2017 tarihinde mala zarar verme suçunu işlediği iddiasıyla Çeşme 2. Asliye ceza mahkemesince yargılandı. Geride kalan suç ile beraber hükmün açıklanması kararına varıldı. 

yıldız tilbe muhabir seyhan erdağ küfür etti

yıldız tilbe muhabir seyhan erdağ küfür etti

Mucize Doktor'un Güneş'inden beklenmedik ayrılık! Korhan herduran'dan veda paylaşımı

İLİŞKİLİ HABER

Mucize Doktor'un Güneş'inden beklenmedik ayrılık! Korhan herduran'dan veda paylaşımı

BİR YORUM YAPIN 1

m sarikaya 3 yıl önce

cesme mahkemesinin karari adil deyil dir cuk islenen sucta yol Vermedigi icin diyer arabayi metrelerce sürüklemis yol tarsitmasinda sonra malave cana Kasten zarar vermis sarkicimiz herkes kanun da esittir bu na sanatcilarda dahil bu burada iki yanlis bir mahkeme karari ikinci yanlista Tilbe hanimin ve diyer sanatcilarin sucluysa suclu muamelesi görup cezalandirilmalari lazim Esitlik ve Adalet Isteriz Saygilarimla

Toplam 2 beğeni