Katie Price oğlunu bakımevine bırakacak: Bu onun için bir şans

İngiliz model ve şarkıcı Katie Price, henüz 18 yaşında olmasına rağmen 184 kiloya ulaşan oğlu Harvey'i tedavi görmesi için bakımevine bırakacak. Bu karanın kalbini kırdığını ifade eden Price, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Estetik operasyon yaptırmak için sık sık Türkiye'ye gelen ünlü model Katie Price, henüz 18 yaşında olmasına rağmen 184 kiloya ulaşan oğlu Harvey'in sağlığını düzeltebilmek ve kendine daha bağımsız bir hayat kurmasını sağlamak için zor bir karar aldı.

Price, doğuştan gelen bazı hastalıkları bulunan oğlunu tedavi görmesi için özel bir bakımevine bırakacağını açıkladı.

Katie Price

Katie Price

Katie Price, otizmi de bulunan Harvey'in bakımevinde daha bağımsız bir hayat sürmesi için özel eğitim göreceğini de anlattı.

Ebru Şallı yeni yaşını kutladı!

İLİŞKİLİ HABER

Ebru Şallı yeni yaşını kutladı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0