Muazzez Ersoy'dan takipçisini güldüren cevap!

Türk müziği sanatçısı Muazzez Ersoy İstanbul'a yağan karın ardından sosyal medya hesabından kar pozunu paylaştı. Ersoy paylaştığı poza bir takipçisinin yaptığı yorum karşısında verdiği yanıt herkesi güldürdü.

Usta ses sanatçısı Muazzez Ersoy İstanbul'a yağan karı paylaşan ünlüler kervanına katıldı. Ersoy sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı kar paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı. Bir takipçisinin yaptığı yorum karşısında sessiz kalmadı verdiği yanıt herkesi güldürdü.

İstanbul ve çevresine kar yağmasıyla birlikte birçok ünlü isim gibi Muazzez Ersoy'da sosyal medya hesabından kar pozunu paylaştı.

Karların üzerinde objektife gülümseyerek poz veren Muazzez Ersoy'un paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Muazzez Ersoy kar paylaşımına gelen "eski burnun daha güzeldi" yorumuna "Doğduğumdan beri aynı burnu kullanıyorum" yanıtı verdi.

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0