MFÖ grubunun üyelerinden Özkan Uğur: Sıramız gelince aşı olacağız!

MFÖ, geçtiğimiz akşam dijital olarak gerçekleşen ‘Milyonfest Online'da konser verdi. 9 ay sonra aynı sahnede buluşmanın heyecanını yaşayan ünlü grup, sevenleriyle göz göze şarkı özlemeyi özlediklerini dile getirdi.

MFÖ solistlerinden Mazhar Alanson, “Üretimlerde bulundum. Pandemi döneminden herkes yönetmen olarak çıkacak sanırım. Çünkü seyredilmedik film bırakmadık. Ne yapacağımızı şaşırdık. Müzik yine rahatlatıyor bizi’’ derken Fuat Güner ise “9 aydır herkes evinde bir şeyler yapıyor. Umarım aşı faydalı olur tüm dünyaya ve kısa sürede bu pandemiyi atlatırız” dedi. 

Mazhar fuat özkan grubu

Mazhar fuat özkan grubu

Pandemi öncesinde kanser hastalığıyla mücadele eden Özkan Uğur ise “Aşı olmadan da bu iş olmuyor. Sıramız geldiğinde de aşı olacağız’’ dedi.

Özkan uğur

Özkan uğur

Sibel Can ve Hakan Altun'dan beklenmedik sürpriz proje!

İLİŞKİLİ HABER

Sibel Can ve Hakan Altun'dan beklenmedik sürpriz proje!
Ünlü Hollywood yıldızı Dwayne Johnson'un 1.5 milyon dolarlık zarar!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü Hollywood yıldızı Dwayne Johnson'un 1.5 milyon dolarlık zarar!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0