Kuruluş Osman’ın yıldızı Aygül'ü herkes merak ediyor! Buse Arslan kimdir ve kaç yaşında?

Kuruluş Osman'ın Aygül'ü Buse Arslan hem oyunculuğu ile hem de güzelliği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Kuruluş Osman'ın genç oyuncusu sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden biri. Yaptığı her paylaşımı, takipçileri büyük bir ilgi ile takip ediyor. Buse Arslan Akdeniz, kendisini acımasızca eleştirdiğini söyledi.

Heyecanla izlenen ikinci sezonunda da seyirciden büyük ilgi gören ve reytinglerin zirvesinde yer alan Kuruluş Osman'ın ekrana gelecek 42. bölümü bu akşam seyircisiyle buluşacak. Kuruluş Osman'ın Aygül'ü Buse Arslan hem oyunculuğu ile hem de güzelliği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Ünlü oyuncu Buse Arslan Akdeniz, atv dizisi 'Kuruluş Osman'da 'Aygül Hatun' karakteriyle izleyiciyle buluşuyor. Akdeniz, diziyi, çekimleri ve rolüne hazırlık sürecini anlattı... 

"Tarihi bir eğitim süreciyle başladım. Dönemin koşulları, ilişkileri, kadına bakışı ve değerlerini araştırdım. Ardından at, kılıç ve ok eğitimlerine başladık. Aylarca kampa girdik. İnanılmaz keyifli bir süreçti. Kampta her şeyi yaptık. Kendi atlarımızı kendimiz yıkıyorduk mesela. Ayrıca hamur açtık, keçi sağdık, yün dövdük. Beni en çok zorlayan şey ise işkembe temizlemek oldu. Kısacası, dönemi iliklerimize kadar hissettik. "

 

Kuruluş Osman'ın Buse Arslan sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden biri. Sosyal medyada her halini paylaşan Buse Arslan'ın özellikle makyajsız olduğu fotoğrafları çok sayında yorum ve beğeni alıyor. 

Buse Arslan, 29 Aralık 1992 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü’nden mezun olmuştur. Ardından Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama Oyunculuk Bölümü’nde yüksek lisans yapmıştır.

Oyunculuk kariyerine ilk olarak 2011 yılında yayınlanan Akasya Durağı adlı dizi ile adım atmıştır. Avrupa Avrupa, Yalan Dünya, Benim Hala Umudum Var, Bizim Okul, Kertenkele, Kocamın Ailesi ve Aşk Yalanı Sever isimli dizilerde rol almıştır.

Buse Arslan’ın rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Kuruluş Osman (Aygül) (TV Dizisi)
2018 – Kocaman Ailem (Berrak) (TV Dizisi)
2016 – Kertenkele Yeniden Doğuş (Didem) (TV Dizisi)
2016 – Aşk Yalanı Sever (Perihan) (TV Dizisi)
2014-2015 – Kocamın Ailesi (Gülay) (TV Dizisi)
2013 – Bizim Okul (Konuk Oyuncu) (TV Dizisi)
2013 – Benim Hala Umudum Var (Beril) (TV Dizisi)
2012 – Yalan Dünya (TV Dizisi)
2012 – Avrupa Avrupa (Konuk Oyuncu) (TV Dizisi)
2011 – Akasya Durağı (TV Dizisi)

Dünyaca ünlü oyuncu Angelina Jolie, Churchill tablosunu satışa çıkardı

İLİŞKİLİ HABER

Dünyaca ünlü oyuncu Angelina Jolie, Churchill tablosunu satışa çıkardı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0