Ahmet Hakan'dan İbo Show'a katılan sanatçılara açık teşekkür!

Gazeteci Ahmet Hakan bugünkü köşe yazısında, Sabahat Akkiraz, Haluk Levent, Ender Balkır ve Hüseyin Turan İbo Show’a katılarak Türkiye’nin iki ayrı kampa ayrılması fikrine çok esaslı bir darbe indirdiklerini belirterek onlara teşekkür etti.

Hürriyet gazetesi genel yayın yönetmeni Ahmet Hakan, Sabahat Akkiraz, Haluk Levent, Ender Balkır ve Hüseyin Turan'ın İbo Show programına katılarak, Türkiye’nin iki ayrı kampa ayrılması fikrine çok esaslı bir darbe indirdiklerini savundu. 

Hakan yazısında,  "İbo Show’a katılarak... Kendi mahallenizden gelebilecek 'Sen nasıl iktidar destekçisi İbrahim Tatlıses’in programına katılırsın' tarzı tepkileri göze alarak... Türkiye’nin iki ayrı kampa ayrılması fikrine çok esaslı bir darbe indirdiniz. Dördünüze de... Candan teşekkürler. Ne mutlu size! Ayrışmak kolay... Birleşmek zordur. Siz zor olanı başardınız." düşüncesini dile getirdi.

Burdur'da ilk kadın halk otobüsü şoförü gururlandırdı!

İLİŞKİLİ HABER

Burdur'da ilk kadın halk otobüsü şoförü gururlandırdı!
Şalvarlı yangın avcısı kadınlar, köylerini alevlerden koruyor

İLİŞKİLİ HABER

Şalvarlı yangın avcısı kadınlar, köylerini alevlerden koruyor
Koronavirüs akut mu kronik mi?

İLİŞKİLİ HABER

Koronavirüs akut mu kronik mi?

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0