Dakota Johnson: The Friend setinde panik atak krizi geçirdim!

Amerikalı oyuncu Dakota Johnson, yeni filmi The Friend'deki ilk şarkı sahnesine hazırlanırken panik atak krizi geçirdiğini ve yaşadığı deneyiminin çok ürkütücü olduğunu açıkladı.

Jimmy Fallon’un The Tonight Show programına katılan dünyaca ünlü güzel oyuncu Dakota Johnson, Nicole karakterine hayat verdiği The Friend filmi çekimleri sırasında panik atak krizi geçirdiğini itiraf etti.

Bir tiyatro salonunda şarkı söyleyeceği sahne sırasında panik atacak geçirdiğini söyleyen 31 yaşındaki oyuncu o anları şöyle anlattı: “İnsanların karşısında şarkı söylemek aslında benim için inanılmaz ürkütücü ve sahnede beni çok da görmüyorsunuz. Kamera arkamdan çekim yapıyordu, ne olduğunu anlayamıyorsunuz bile ve bir tiyatro sahnesinde de performans yapmamam gerekiyordu. Sesimin playback versiyonunu yani ses kaydımı oynatmaya başladılar ve ‘Aksiyon’ dediler”

Yönetmenin çekime başlaması ile birlikte panik atağını kontrol edemediğini söyleyen Johnson, “Direkt sahneden indim. Tiyatronun, sahnenin arkasında koşmaya başladım. Etrafta koşuyordum ve sonra birden gülmeye başladım ve tüm ekip, ‘Bu kız ne yapıyor?’ dedi. Koşup güldükten sonra birden hareket etmeyi bıraktım ve ağlamaya başladım. İnanılmaz bir uçuş modu gibiydi” dedi.

15 yıldır küs olan İbo Tatlıses ile Ebru Yaşar barıştı! İbo Show'un konuğunda dikkat çeken isim

İLİŞKİLİ HABER

15 yıldır küs olan İbo Tatlıses ile Ebru Yaşar barıştı! İbo Show'un konuğunda dikkat çeken isim
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0