Oyuncu Ümit Erdim görüntüsünün izinsiz kullanılmasından şikayetçi oldu!

35 yaşındaki ünlü oyuncu Ümit Erdim, 4 sene önce cafenin sosyal medya reklamı için çektirdiği karelerin dev billboardda izinsiz kullanılmasından dolayı sanıktan şikayetçi oldu.

Zaman zaman kızı Ses ile paylaştığı renkli videolarla gündeme gelen oyuncu Ümit Erdim, arkadaşını kırmak istemediği için Kayseri'de yeni açılan waffle kafenin sosyal medya reklamı için mutfakta waffle yaptı. Görüntülerin sosyal medya mecrasında paylaşılmasına izin veren Erdim için iddialara göre; işletme sahibi Adnan U.montaj yapıp Kayseri Havalimanı girişindeki dev billboardda izin almadan kullandı. Oyuncunun şikayeti üstüne Adnan U. için "Özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek" suçundan dava açıldı.

Adnan U.'nun kendini şu sözlerle savundu: "Annemin bir reklam şirketi var. O billboard şirkete ait. Kendisi videoyu orada yayınlayarak bana sürpriz yapmak istemiş. Benim de haberim yoktu" 

OYUNCU ÜMİT ERDİM ŞİKAYETÇİ OLDU!

Şikayetçi Ümit Erdim ise, "Adnan U. ile ortak arkadaşımız olması sebebiyle tanıştık. Yeni bir kafe açtığı için hayırlı olsun ziyaretine gittik. Kendisine destek olmak amacıyla sosyal medya hesaplarında yayınlanması için bir görüntü çektik. Ancak bu görüntüler Kayseri Havalimanı girişindeki dev bir billboardda benden onay alınmadan kullanılmış. Benden bunun için izin istenmedi. Bu benim esnafa destek vermek amacıyla çektiğim ilk görüntü değil. Ancak böyle bir durumla ilk kez karşılaştım. Sanıktan şikayetçiyim" dedi. Duruşma tanıkların dinlenmesi için ertelendi. 

Kuruluş Osman'ın Bala Hatun'u Özge Törer: 'Kuruluş Dönemi'nde kadınlar daha güçlü!'

İLİŞKİLİ HABER

Kuruluş Osman'ın Bala Hatun'u Özge Törer: 'Kuruluş Dönemi'nde kadınlar daha güçlü!'
İbo Show'a katılan Mehmet Ali Erbil gözyaşlarını tutamadı! Duygusal anlar yaşandı...

İLİŞKİLİ HABER

İbo Show'a katılan Mehmet Ali Erbil gözyaşlarını tutamadı! Duygusal anlar yaşandı...

BİR YORUM YAPIN 1

haso 3 yıl önce

Allah dert verip derman aratmasın.