Oyuncu Ercan Yalçıntaş sahte içkiden hayatını kaybetti

Bursa'da yaşayan ve pek çok dizide rol alan oyuncu Ercan Yalçıntaş, evinde ölü olarak bulundu. Yapılan inceleme sonucu Yalçıntaş'ın sahte içkiden vefat ettiği öğrenildi.

Bursa'nın Osmangazi ilçesi Sırameşeler Mahallesi'nde ikamet eden ve birçok dizi ile tiyatro oyununda sahne almış olan 38 yaşındaki oyuncu Ercan Yalçıntaş, evinde sahte içkiden dolayı vefat etmiş halde bulundu. Daha önce Alkol ve Uyuşturucu Madde Bağımlıları Tedavi ve Araştırma Merkezi'nde alkol bağımlılığından dolayı tedavi gördüğü öğrenilen oyuncu Yalçıntaş, son olarak dün öğle saatlerinde alt katında ikamet eden amcası tarafından görüldü.

Dün akşam saatlerinden bu yana haber alınamayan Yalçıntaş için annesi, merak ederek eve geldi. İçeri giren anne, oğlunun cansız bedenini gördü. Doktorların yaptığı inceleme sonucunda ölüm nedeni ortaya çıktı.

Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunu olan Yalçıntaş, 'Arka Sokaklar, Payitaht Abdülhamid, Eve Dönüş, Vatanım Sensin ve Türkan' gibi dizilerde rol almıştı. Tiyatro oyunlarında da rol alan Yalçıntaş'ın cenazesi, Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili polis tarafından soruşturma başlatıldı.

Saadet Işıl Aksoy hayranlarını korkuttu!

İLİŞKİLİ HABER

Saadet Işıl Aksoy hayranlarını korkuttu!

BİR YORUM YAPIN 0