Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah yeni saçlarıyla tam not aldı!

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah, yeni rolü için saçlarını kahverengiye boyattı.

Masumlar Apartmanı'na geçtiğimiz sezon sonunda sürpriz şekilde veda eden Farah Zeynep Abdullah, yeni filmiyle hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Şarkıcı Bergen'in hayatını konu alan aynı adlı sinema filminde başrol oynayacak olan güzel oyuncu, yeni rolü için imajını değiştirdi. 32 yaşındaki oyuncu, Bergen'i canlandıracağı film için sarı saçlarına veda etti.

Saç rengini kahverengi yapan Abdullah, bir dergi için verdiği pozunu Instagram'dan paylaştı. Farah Zeynep Abdullah'ın son haline ise hayranları beğeni yağdırdı.

İşte Farah Zeynep Abdullah'ın yeni imajı...

Yeni film projesi için imaj değişikliğine giderek saçlarını koyu renge boyatan oyuncu, takipçilerinden tam not aldı.

MASUMLAR APARTMANI DİZİSİNDEN NEDEN AYRILDI?

Farah Zeynep Abdullah’ın Masumlar Apartmanı dizisinden ayrılacağı haberi gündeme bomba gibi düşmüştü. Dizide Han’ın eşi İnci’yi canlandıran Farah Zeynep Abdullah gerekçe olarak, duygusal sahnelerin ağırlığı yüzünden çok yorulduğunu ve bu yüzden diziden ayrılmaya karar verdiği açıklanmıştı.

Farah Zeynep Abdullah, dün sabaha karşı Twitter hesabından yaptığı paylaşımda dizide canlandırdığı İnci karakterinin senaryodan nasıl çıkarılacağı konusunda ipucu veren gazeteci Birsen Altuntaş’ı eleştirerek yaptığının dizi ekibi açısından ayıp olduğunu yazmıştı. Ancak izleyicinin tepkisi daha sert oldu. İzleyici “Peki senin yaptığın bize ayıp değil mi?” diye sordu.

 

Dizinin başrol oyuncusu, İnci karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah’ın çok yorulduğu gerekçesiyle projeden ayrılmaya karar verdiği duyuruldu. Bu kararı üzerine izleyici Farah Zeynep Abdullah’a çok kırıldı.

TEŞEKKÜR ETTİ!

Kendisine gelen gizemli çiçekleri paylaşan Farah Zeynep Abdullah, gizemli hayranına teşekkür ederken, rol arkadaşı Esra Ruşan ise "Tüm çiçekler sana geliyor gibi davranılıyor olabilir. Günde yedi çiçek gelemez Farah" diyerek durumu sorguladı.

Ruşan, "Hediye patlamış mısır geldi, hediye çiçek geldi, az önce kahve geldi, dün de çilekler geldi. Bu nedir arkadaşım?" dedi. Farah Zeynep Abdullah ise Ruşan'a "Maşallah de!" şeklinde karşılık verdi.

HASTALIĞI HAKKINDA İLK KEZ KONUŞTU!

Farah Zeynep Abdullah geçtiğimiz günlerde Clubhouse'taki bir sohbet odasında MS (Multipl Skleroz) hastalığı başlangıcı şüphesiyle tetkikler yaptırdığını söylemişti. Abdullah, "İlkinde lokal anestezi yapıldı. Bir hafta sonra tekrar genel anesteziyle işlem yapılırken rol aldığım 'Şampiyon' filmi aklıma geldi. Orada kanserli bir kızı canlandırıyordum. 'Ben bu sahneyi görmüştüm. Ben bunları yaşadım' dedim" ifadelerini kullandı. Dizide İnci karakterini canlandıran ünlü oyuncu hayranlarını bir hayli korkutmuştu.

Güzel oyuncunun hastalığı ile ilgili gelişmeler merak ediliyordu. Abdullah, geçtiğimiz Pazar günü Levent'te bir parkta köpeğini gezdirirken görüntülendi. Ünlü oyuncunun maskesiz olması dikkatlerden kaçmadı. Güzel oyuncu, "Ben sosyal medyayı kullanıyorum. Oradan konuşuyorum" dedi. Sorular tekrar sorulunca Abdullah, "Hastalık işte geliyor" şeklinde konuştu. 'Masumlar Apartmanı' dizisinden ayrılacağı iddialarına ise oyuncu, "Yok" diyerek, yalanladı.

İNCİ DİZİYE VEDA MI EDİYOR?

 

TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nda İnci karakterine hayat veren Farah Zeynep Abdullah'tan yeni haberler var. Başarılı oyuncu, diziden ayrılacağı yönünde çıkan haberler karşısında sessizliğini bozdu.

Masumlar Apartmanı'nın yayınlanan son bölümünde Farah Zeynep Abdullah'ın olmayışı gündeme bomba gibi düşmüştü. Dizi takipçilerinin dikkatini çeken bu durum ünlü oyuncunun diziden ayrılacağı haberlerini de beraberinde getirdi. Sevilen dizide Han ile tartışan İnci sonrasında çekip gitmişti ve yayınlanan son bölümünde yer almamıştı. Dizinin merak edilen isminin akıbeti ise merak konusu olmuştu.

Masumlar Apartmanı'nda Farah Zeynep Abdullah için ayrılık olarak yorumlanan bu duruma cevap ünlü isimden geldi. Güzel oyuncu, Instagram hesabından hayranlarının sorularını yanıtladı. Benimle ilgili varsayımlar hadi bakalım başlığı altında gelen soruları yanıtlayan başarılı isim, bir takipçisinden gelen "Diziden ayrıldı diyorlar?" sorusuna "Kim diyo" cevabını verdi. Farah Zeynep Abdullah, böylelikle hakkında çıkan ayrılık haberlerini de yalanlamış oldu.

 Ünlü oyuncu, “Benimle ilgili varsayımlar” başlığı altında, gelen yorumlara karşılık verdi. Bir takipçisi Farah Zeynep Abdullah’a “Evliliğe çok soğuksun” dedi, oyuncunun yanıtı “Çok demeyelim de yeterince soğuğum diyelim” oldu.

Neslican Tay'ın hayat hikayesini konu alan 'Demir Kadın' filminden yeni kare!

İLİŞKİLİ HABER

Neslican Tay'ın hayat hikayesini konu alan 'Demir Kadın' filminden yeni kare!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0