İbrahim Tatlıses'e saldırıdan önce gönderilen o mektubun ayrıntıları ilk kez ortaya çıktı!

Yeniden vurulma davası görülen İbrahim Tatlıses'in olayına dair bilinmeyenler ortaya çıkmaya devam ediyor. İbrahim Tatlıses'i yayın sonrası aracına doğru giderken kafasından vuran Abdullah Uçmak'ın vurmadan 3 yıl önce gönderdiği mektupların sırrı ortaya çıktı.

Usta şarkıcı İbrahim Tatlıses 2011 yılında Beyaz Tv binasında yayını bittikten sonra sekreteriyle beraber ayrıldı. Aracına bindiği sırada ise silahlı saldırıya uğradı. Ağır yaralanan İbrahim Tatlıses, aylarca yoğun bakımında kaldıktan sonra uzun bir süre fizik tedavi gördü.

İbrahim Tatlısesin başından vurulduğu

İbrahim Tatlısesin başından vurulduğu

Mehmet Ali Erbil yıllar sonra yeniden ekranda! İbrahim Tatlıses gözyaşlarını tutamadı...İLİŞKİLİ HABERMehmet Ali Erbil yıllar sonra yeniden ekranda! İbrahim Tatlıses gözyaşlarını tutamadı...

"Abdullah Uçmak, tarafından silahlı saldırıya uğrayan Tatlıses'in davasına ilişkin bilinmeyenler ortaya çıkmaya devam ediyor. Uçmak'ın Tatlıses'i vurmadan 3 yıl önce tehdit mektubu gönderdiği öğrenildi."

ibrahim tatlısesin annesini kaybettiği andan bir kare

ibrahim tatlısesin annesini kaybettiği andan bir kare

Tehdidin yanı sıra Uçmak, Tatlıses'ten yüksek miktarda para talep ettiği ortaya çıktı. Uçmak, Ali Tekin Akkoyunluoğlu ve Mehmet Sebe adındaki adamlarıyla gönderdiği mektubun sırrı ortaya çıkınca savcılık iki zanlı hakkında 15 yıla kadar hapis istemiyle yargıladı.

SABAH'IN ULAŞTIĞI MEKTUBUN AYRINTILARI!

Sabah gazetesinden Atakan Irmak'ın ulaştığı mektuba dair konuşmalar ise şunlar;  Tatlıses'e iletilen mektubu veren Ali Tekin Akkoyunlu "İbrahim abi bu mektubu okuyun hayatınız büyük tehlikede" şeklindeki konuşmasına usta sanatçının "Ben onu neden onu arayacağım o beni arasın" dediği öğrenildi. 

Mehmet Ali Erbil yıllar sonra yeniden ekranda! İbrahim Tatlıses gözyaşlarını tutamadı...

İLİŞKİLİ HABER

Mehmet Ali Erbil yıllar sonra yeniden ekranda! İbrahim Tatlıses gözyaşlarını tutamadı...
Berfu Yenenler'in son paylaşımı olay oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Berfu Yenenler'in son paylaşımı olay oldu!

BİR YORUM YAPIN 22

,,,,,,,,,,,, 2 yıl önce

İbrahim'i tanımam etmem ama Adanalı Apo, vatansever bir arkadaşa benziyor, Allah (cc) sabır versin

Toplam 2 beğeni

Gökhan soysal 2 yıl önce

Eline saglik abdulah uçmak ne iyi oldu. Hersey den önce insan olacak sin

Toplam 1 beğeni

ali 2 yıl önce

o zaman beyaz tv mi vardi

Ahmed 2 yıl önce

Durum anlaşıldı. ibo çocuklarına hdp de üst düzey görev almalarına zemin hazırlamak için paparazzilerle reyting yapmaya çalışıyor.

Serdar 2 yıl önce

Etme bulma Dünyasi

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun