Rapçi Murda'ya Tarkan'dan şoke eden hamle! 'Ya klibi kaldırın ya da size dava açacağız'

Ünlü sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen'de yayınlanacak olan O Ses Türkiye Rap'in jüri koltuğunda oturan rapçi Murda, "Napıyon Lan" şarkısının klibinde ufak bir sahnede yüzüne Tarkan'ın kafasını koymuştu. Tarkan'ın ekibi ünlü rapçi ile bağlantı kurdu ve 'Ya klibi kaldıracaksınız ya da size dava açacağız' dedi.

Exxen'de yayınlanacak olan O Ses Türkiye Rap jüri koltuğunda oturan Murda’nın yaklaşık 7 ay önce kliplendirdiği Napıyon Lan adlı şarkısında Felemenkçe "Ik doe nu Tarkan-dingen in m'n eigen land" (Şimdi kendi ülkemde Tarkan gibi iş yapıyorum) ifadelerini kullanmıştı. Klipte bir sahne ise Megastar Tarkan'ı rahatsız etti.

Hazırlanan klipteki bir sahnede de Murda'nın görüntüsünün üzerine Tarkan'ın yüzü monte edildi. Megastar Tarkan'ın ekibi Murda ile iletişime geçti. Klibin yayından kaldırılmasını isteyen ekip, "Ya klibi kaldıracaksınız ya da size dava açacağız" dedi. Ünlü rapçinin ekibe "Hollanda'daki yapım şirketimle görüşün" yanıtını verdiğini söyledi. Murda daha sonra Tarkan ve ekibinin bu konuda bir adım atmadığını dile getirdi.

Işın Karaca, Uludağ'daki eğlenceye isyan etti! Sinirlerim bozuldu ağlamamak için gülüyorum

İLİŞKİLİ HABER

Işın Karaca, Uludağ'daki eğlenceye isyan etti! Sinirlerim bozuldu ağlamamak için gülüyorum
Harry Potter yeniden mi çekilecek?  HBO'dan Harry Potter açıklaması...

İLİŞKİLİ HABER

Harry Potter yeniden mi çekilecek? HBO'dan Harry Potter açıklaması...
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0