Özcan Deniz'in kız kardeşi Sibel Semerci, Feyza Aktan'a karşı koruma kararı aldırdı

Özcan Deniz'in kız kardeşi Sibel Semerci eski gelinleri Feyza Aktan hakkında, kendisine hakarette ve iftirada bulunduğu iddiasıyla koruma kararı aldırdı.

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz'in kız kardeşi Sibel Semerci, ağabeyinin eski eşi Feyza Aktan hakkında kendisine hakaret ettiği ve iftira attığı iddiasıyla koruma kararı aldırdı. Aktan 2 ay boyunca Semerci'ye yaklaşamayacak ve o'nun hakkında konuşamayacak. Avukatı Candaş Gürol aracılığıyla Bakırköy 1. Aile Mahkemesi'ne başvuran Semerci'nin sunduğu dilekçede, "Feyza Aktan müvekkilime karşı hasmane bir tutum içerisine girmiştir. Ortak tanıdıklarına müvekkilimi kötüleyici ve asılsız ifadeler kullanmakta ve özellikle sosyal medyada da müvekkilim aleyhine nahoş söylemlerde bulunmaktadır. İyi bir aile sahibi, işinde gücünde bir insan olan müvekkilim, Feyza Aktan'ın eylemlerinden endişe duymaktadır.

Özcan Deniz ile İrem Helvacıoğlu Seni Çok Bekledim finali sonrası birbirlerini sildilerİLİŞKİLİ HABERÖzcan Deniz ile İrem Helvacıoğlu Seni Çok Bekledim finali sonrası birbirlerini sildiler

Feyza Aktan'ın eylemleri nedeniyle müvekkilimin ve ailesinin huzuru kalmamıştır. Müvekkilim başarılı bir makyaj uzmanı olup üzerine atılmış asılsız iddialardan dolayı itibar kaybı yaşaması ihtimali nedeniyle de derin endişe duymaktadır. Feyza Aktan'ın müvekkilimin şahsını karalamak, aile düzenini bozmak, iş itibarını zedelemekten hiç çekinmediği halihazırdaki eylemlerinden anlaşılmaktadır. Söz konusu eylemlerin nereye varacağı, bir sonraki eylemin boyutunun ne olacağı belirsizdir. Zira karşı tarafın bu eylemlerinin artarak devam edeceği şeklinde söylemleri olduğu da öğrenilmiştir. Herkes gibi müvekkilin de huzurlu bir şekilde yaşamaya hakkı vardır. Fakat Feyza Aktan'ın eylemeleri nedeniyle müvekkilim hiçbir sebep yokken normal hayatına devam edememekte; her an stres, gerilim, tedirginlik ve korku yaşamaktadır. Feyza Aktan hakkında, müvekkilim lehine koruyucu ve önleyici tedbirler alınmasını talep ederiz." ifadeleri yer aldı.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞIMDA BULUNMUŞTU

Sibel Semerci daha önce sosyal medya hesabından bazı paylaşımlarda bulunmuştu. Semerci yaptığı paylaşımlarda, yeğeninin annesi olan eski gelinleri Feyza Aktan'ı hedef almıştı. Semerci'nin paylaşımında yer alan ifadeler şu şekildeydi:

'Eşinizden ayrıysanız ve çocuğunuza sizden daha çok emeği geçmiş çocuk bakıcınızı aç bırakıp aşağılayıcı cümleler kurup fiziksel şiddet uygularsanız ve buna da 'ben iş verenim' derseniz hem hiçbir bakıcı sizinle çalışmaz hem de o bakıcı maazAllah kaçıp ayrıldığınız eşinize sığınmak zorunda kalabilir... Ne de olsa çocuğunuz ilgiyi o'nda gördüğü için o'na daha çok bağlıdır.'

Bakıcının şiddet görüp yardım için, baktığı çocuğun babası olan Özcan Deniz'e sığındığını iddia eden Semerci, 'Sorumsuzluğunuz yüzünden koca bir evin yarısı, açık unuttuğunuz elektrik sobasından dolayı yanıp tutuşuyor... Küçük çocuğunuz neredeyse ölümle burun buruna geliyor... Sizce bu ortam, küçük bir çocuğun yaşayabileceği bir ortam mıdır? Henüz konuşamayan ve derdini anlatamayan küçük çocuğunuzu tek başına yan komşuya bırakıp kendiniz bir başka komşunuza, çay kahve içmeye gidebiliyorsunuz. Çünkü siz gıybet ederken çocuğunuz, sizden ilgi bekliyor ve siz o'nunla ilgilenmeyi tercih etmiyorsunuz.' 

Anne olmak sadece doğurmak mıdır? Belki aramızda bilmeyenler bir şeyler öğrenir. Küçük çocuğunuz konuşmayı henüz bilmiyor. Siz o'nun rızası olmadan saçları sarı olsun diye sarartıcı bir kimyasal kullanıyorsunuz ve o bebek gibi saçları turuncuya dönüyor. Sizce bu normal bir davranış mıdır?' ifadelerini de kullanmıştı.

Danilo Zanna'dan kadın şef itirafı: Onlar için mutfak çok zor

İLİŞKİLİ HABER

Danilo Zanna'dan kadın şef itirafı: Onlar için mutfak çok zor

BİR YORUM YAPIN 1

hasan 3 yıl önce

Bebeğe kimyasal mı ,daha neler duyacağız. Ne anormal insanlar var. Tabii sen kızın yaşındaki çocuklarla evlenirsen sonucu da böyle olur. Özcan ne zaman anlayacak yaşlandığını.

Toplam 3 beğeni