Çatı Katı Aşk'ın Süheyla'sı Pelin Öztekin imaj değiştirdi!

Ünlü oyuncu Pelin Öztekin'in yeni imajı sosyal medyayı salladı. Öztekin yeni saç stilini paylaştı, takipçilerini ikiye böldü. Pelin Öztekin'in yeni saçlarını hayranların yorumları dikkatlerden kaçmadı.

En son Kanal D'nin ekranlara veda eden dizisi Çatı Katı Aşk'ta Süheyla karakterine hayat vererek seyirci karşına çıkan Pelin Öztekin yeni imajını takipçileriyle paylaştı. 

Mide küçültme operasyonu sonrası verdiği kilolarla ve yeni görünümü ile gündem olan Pelin Öztekin imaj çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor.

pelin öztekin yeni saç sstili

pelin öztekin yeni saç sstili

Instagram hesabından eski saçlarına "Bye bye" yazarak veda ederek paylaşım yapan ünlü isim, yeni saç stilini "Aslan kaç paraparapom" notuyla sevenlerine sundu. Yeni stili ile kendini aslana benzeten oyuncunun yeni hali takipçilerini ikiye böldü.

Farklı saç imajı ile çok konuşulan ünlü isme, hayranlarının ilgisi büyük oldu. Başarılı oyuncunun yeni saç stili hayranları tarafından farklı yorumlara neden oldu. Bazı yorumlar şu şekilde:

İnşallah gerçek değildir peruktur

Ahu Tuğba'nın gençliği sandım bir an, çok güzel olmuş

Yeni dizi mi var

Neden saçını değiştirdin daha güzeldi

Koronavirüsle mücadelenin simgesi olmuştu! İlk kez konuştu...

İLİŞKİLİ HABER

Koronavirüsle mücadelenin simgesi olmuştu! İlk kez konuştu...
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0