Henüz ilk bölümü yayınlanan 'Kırmızı Kamyon' dizisi hakkında flaş karar!

Kırmızı Kamyon dizisinin ilk bölümü geçtiğimiz haftalarda yayınlanmıştı. İtfaiye erlerinin hikayesini anlatan dizi için radikal bir karar alındı. Kırmızı Kamyon dizisinin yayın zamanı haziran ayına ertelendi.

Show TV'nin 10. Ev adlı yapım şirketi imzalı dizisi Kırmızı Kamyon, geçtiğimiz haftalarda yayın hayatına başlamıştı. Dizi ile ilgili şaşırtan bir karar alındı. Yapılan yazılı açıklamada, 'Show TV'nin, Türkiye televizyonlarında daha önce işlenmemiş bir hikayeyi seyirci ile buluşturan 10. Ev imzalı "Kırmızı Kamyon" dizisi yeni bölümleriyle Haziran ayında ekranlara gelecek. Dram ve aksiyonu bir araya getiren hikayesiyle Türkiye'de daha önce yapılmamış bir işe imza atan Kırmızı Kamyon'un çekimleri tam gaz devam ediyor.

Kahraman itfaiyecilerin hayatlarını ve zorlu mücadelelerini anlatan; aksiyon ve heyecan dolu tanıtımlarıyla büyük ses getiren Kırmızı Kamyon Haziran ayının ilk haftası ekranlara gelmeye hazırlanıyor.' ifadelerine yer verildi.

OYUNCULARA ÖZEL EĞİTİM

Kırmızı Kamyon dizisinin oyuncuları Görkem Sevindik, Nilay Deniz, Ushan Çakır ve Deniz Hamzaoğlu, rolleri için hazırlık sürecine girdiler. Oyuncular İstanbul İtfaiyesi Eğitim Merkezi’nde eğitim aldılar. 

Eğitimlerini tamamlayan oyuncular, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Başkanı’ndan sertifikalarını aldılar. Oyuncular, hatıra fotoğrafı da çektirdiler.

BİR YORUM YAPIN 0