Kuruluş Osman'ın Demirci Davut'u Ahmet Yenilmez'den sürpriz açıklamalar!

Çarşamba günlerinin reyting rekortmeni Kuruluş Osman'da Demirci Davut rolünde olan Ahmet Yenilmez, dizinin önümüzdeki bölümlerinde izleyiciyi şaşırtan sürprizlerin olacağını duyurdu.

Bozdağ Film şirketinin Youtube hesabına röportaj veren usta oyuncu Ahmet Yenilmez merak edilenleri anlattı. Başrolünde Burak Özçivit'in olduğu ve şuan tüm dünyada ses getiren Kuruluş Osman'da yaşanacak sürprizler olduğunu söyledi. Ancak Yenilmez sözlerine tüm dünyayı etkileyen kovid-19'un neden olduğu pandemi ile başladı. Bu noktada sanatın durmaması gerektiğinin altını çizen usta oyuncu, bu aracıyla insanlara görkemli tarihin gerçeklerini yansıtmak için büyük bir fırsat olduğunu belirtti.

demirci davutu oynayan ahmet yenilmez

demirci davutu oynayan ahmet yenilmez

"BU YAPIMIN BİR DERDİ VAR!"

Proje ve yapımcı Mehmet Bozdağ'ın bir derdi olduğunu hatırlatan Yenilmez "Yapımcımız ve proje tasarımcımız Mehmet Bozdağ Bey’i gençlik yıllarından tanırım. Azmini, isteğini, derdini iyi bildiğime inanıyorum. Böyle bir platonun, ekibin, işin yapılabilmesi için para puldan önce dert sahibi olmak lazım. ‘Bir derdim var’ diyerek çıkıp kendine dert ortakları aramış. Zamanın kendi kertesinde de bizi çağırmış ve demiş ki ‘Bizimle dert ortağı olur musunuz?’ Sağ olsun böyle bir projenin içerisinde bulunmak benim için çok başka bir anlam taşıyor" şeklinde konuştu.

kuruluş osmanın çömlekçi ve demircisi

kuruluş osmanın çömlekçi ve demircisi

SÜRPRİZLER YAŞANACAK!

Şimdilerde Bizans adamı olduğu ortaya çıkan Çömlekçi ile aralarında sürprizler yaşanacağını ise "Çömlekçi ile ilişkimize gelecek olursak, ben daha bilmiyorum onun hain olduğunu. Senaryonun gelişimine göre nasıl bir boyut kazanacak bilmiyorum. Karagöz-Hacivat, Pişekar-Kavuklu modundan nereye gider bilmiyorum. Türk mizah anlayışının altında aslında çok iyi bir çatışmanın olduğunun bir örneğidir çömlekçi-demirci sahneleri" sözleriyle ifade etti. 

Meghan Markle Kraliyet geleneklerini yıkmaya devam ediyor!

İLİŞKİLİ HABER

Meghan Markle Kraliyet geleneklerini yıkmaya devam ediyor!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0