Oya Okar'ın otomobilini çalan şüpheliler adliyeye sevkedildi!

Uzun soluklu diziler arasında yer alan ‘Arka Sokaklar' dizisinde oynayan tiyatrocu Oya Okar'ın evine, geçtiğimiz haftalarda hırsız girmişti. Oyuncunun ziynet eşyaları ve kapısının önündeki aracı çalınmıştı. Okar'ın arabasını çalanlar, adliyeye sevk edildi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Arka Sokaklar dizisinde Komiser Selin’i oynayan Oya Okar’ın evi soyulmuştu. Okar’ın evine giren hırsızlar, çekimlerin yoğunluğunu fırsat bilip oyuncunun ziynet eşyalarını ve aracını çalmışlardı. Evdeki alarm ve kamera sistemini etkisiz hale getiren soyguncular, kısa süre içinde olay yerini terk edip arkalarında hiçbir iz bırakmadan kaçmışlardı. 

 4 KİLO UYUŞTURUCU İLE YAKALANDILAR

Oto Hırsızlık Büro Amirliği ile Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün yaptıkları ortak çalışma sonucunda Pendik’te bir adrese operasyon düzenledi. İki şüpheli evlerinde yakalandı. Okar'ın çalınan otomobili ise evin garajında bulundu. Aracın plakası değiştirilmişti. Garajda bulunan bir başka aracın garajında 4 kiloluk ’skunk’ adı verilen bir uyuşturucu madde de ele geçirildi.

OTOMOBİLİN ÇALINMA ANINA AİT GÖRÜNTÜLER

Emniyetteki işlemleri tamamlanıp adliyeye sevk edilen şüphelilerden Mutlu Yaşar A.’nın resmi belgede sahtecilikle birlikte uyuşturucu madde bulundurma ve hırsızlıktan, Ümit T.’nin ise oto hırsızlığı, evden hırsızlık ve uyuşturucu madde bulundurmak suçlarından suç kayıtları olduğu öğrenildi.

ŞÜPHELİLERİN ADLİYEYE SEVK EDİLME ANI

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0