Doğukan Manço babası Barış Manço'nun 2023 yıl mesajını hatırlattı!

Barış Manço'nun 22. vefat yıl dönümünde oğlu Doğukan Manço'dan çok özel açıklamalar geldi. Pandemi nedeniyle canlı yayın olarak anma etkinliği düzenlenecek.

Yıllara damga vuran usta şarkıcı Barış Manço, ülkemizin yanı sıra tüm dünyada Türk kültürünü yansıttı. 1 Şubat 1999 yılında vefat eden Manço'nun aramızdan ayrılışının 22. yılı oldu. Kalp krizi sonucu ölen Manço, halen kalplerdeki sevgisi devam ediyor. Gerçek adı Mehmet Barış Manço'dur. Doğukan ve Batıkan adında iki oğlu vardır.

batıkan manço barış manço ve doğukan manço

batıkan manço barış manço ve doğukan manço

Doğukan Manço babaları olmadan geçirdikleri 22 yılın hüznünü anlattı. Koronavirüs nedeniyle çevrimiçi bir anma gerçekleştireceklerini söyleyen Doğukan,  "Gelenekselleşmiş Barış Manço vapuru, Allah nasip ederse her şubatın ilk pazarı olduğu gibi bu yıl da yolcusuz olarak hareket edecek. Vapur yolculuğu, Barış Manço'yu selamlama görevini yerine getirecek, bizler de bunu Barış Manço Instagram hesabı üzerinden canlı yayın olarak yayınlayacağız" dedi. 

barış manço ve oğlu

barış manço ve oğlu

ŞARKILARINDA 2023 MESAJLARI VAR! 

Güçlü bir hitap dilinin yanı sıra birçok dile hakim olduğundan dünyada Türk kültürünü iyi yansıtan Barış Manço'nun programlarla da aileleri ve çocukların yetişmesini olumlu etkilediğini hatırlattı. Doğukan Manço babasının her konuşmasında bir mesaj içerdiğini söyledi. Şarkılarındaki mesajlar hakkında ise "Barış Manço mesajlarla doludur aslında. Özellikle şarkılarını dikkatli dinlemek gerekir, o mesajı ondan almak isteyen alır. Yani bana pek düşmez ama insanlar birazcık daha Barış Manço'nun 2023 algısına odaklanmalıdır diye düşünüyorum" şeklinde konuştu. 

BİR YORUM YAPIN 0