Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı: O sözü hiç unutmuyorum!

Ünlü televizyoncu Acun llıcalı, Uçankuş TV'de yayınlanan Pişti programına konuk oldu. Ilıcalı, burada rahmetli babası ve futbolcu Mesut Özil'in transferi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Lerzan Mutlu ile Erol Köse'nin sunduğu Uçankuş'ta Pişti programına konuk oldu. Ilıcalı, burada Can Tanrıyar ile de yıllar sonra bir araya geldi ve geçmişiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, rahmetli babasıyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

'Babam benimle hep övünürdü 'bu Acun farklı. Bir şey olacak ama ne olacak bulamadım' derdi. Babamın çok önemli bir lafı vardır hiç unutmam. Çok fazla televizyon seyreden biri değildi. 'Baba çok güzel bir film var seyretsene' dedim. Döndü bana 'filmi sen çevir Acun, bırak filmi' dedi. O gün söylediği benim hayat çizgimmiş sonradan anladım garip bir durum oldu.'

Fenerbahçe'nin yen transferi Mesut Özil ile ilgili süreci de anlatan Ilıcalı, 'Başkan Ali Koç beni çok onore etti. Unutmayalım bana göre bu transferin olmasının sebebi bakanımız Ali Koç'tur. Bir kulüpteki kararları başkan alır. Başkan ‘Mesut Özil alınsın’ diye bir karar almadıktan sonra hepimiz toplansak da Mesut Özil alınamaz. Bazen şartlar oluşuyor her şey tek tek yoluna giriyor. Benim de bu tarz olaylar çok başıma geldi. TV8'i almam da şartların oluşmasıydı. Kariyerim için de geçerli bu...' dedi.

Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz aşı olacağını açıkladı

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz aşı olacağını açıkladı
Ümit Erdim'den eşi Seda Erdim'e esprili doğum günü pastası!

İLİŞKİLİ HABER

Ümit Erdim'den eşi Seda Erdim'e esprili doğum günü pastası!

BİR YORUM YAPIN 0