Su diyetiyle 16 kilo veren Rıza Kocaoğlu'na kötü haber!

Geçtiğimiz sene Bodrum'da çekilen kilolu görüntüleriyle çok konuşulan oyuncu Rıza Kocaoğlu, o fotoğraflar sonrası sıkı bir diyete girdiğini açıklamıştı. Su diyetiyle 16 kilo veren oyuncunun uyguladığı bu teknikle ilgili korkutan bir haber geldi.

Su diyetiyle 16 kilo verdiğini söyleyen Rıza Kocaoğlu, “Detoks ve aynı zamanda su diyeti yaptım. Su diyetiyle 15 günde 9 kilo verdim. 2 hafta su ve kahveyle beslendim. O dönem boyunca vücudumda biriktirdiklerimi harcadım. İnsan yemek yememekten ölmüyormuş. 15 günde bunu fark ettim’’ demişti.

Yeni imajı ile beğenilse de aşırı zayıfladığını bu halin kendisini yaşlı gösterdiğini söyleyenler de oldu. Oyuncunun yaptığı su diyetiyle ilgili konuşan Dr. Öğr. Üyesi Ayla Ünver Alçay, diyetin son derece tehlikeli olduğuna dikkat çekerek, 'Sadece suyla yapılan uzun süreli terapötik diyet araştırmaları, yöntemin obezite tedavisi olarak kullanıldığı 1960'larda ve 1970'lerin başlarından sonra, ölüm de dahil olmak üzere ciddi komplikasyonların bildirilmesi ile azalmıştır.' ifadelerini kullandı.

Ünlü sanatçı Coşkun Sabah müzik sektörü battı diye çiftçiliğe başladı!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü sanatçı Coşkun Sabah müzik sektörü battı diye çiftçiliğe başladı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0