Oyuncu Sevcan Yaşar'a şiddet uygulayan Sermiyan Midyat'ın cezası belli oldu

Meslektaşı Sevcan Yaşar'ı darp ettiği iddiasıyla geçtiğimiz aylarda gündeme gelen oyuncu Sermiyan Midyat, bir kez daha mahkemeye başvurmuştu. Ancak Midyat, mahkemeye yaptığı istek başvurusundan istediği kararı alamamıştı. Midyat hakkında karar verildi.

Oyuncu ve yönetmen Sermiyan Midyat'ın, film çekimleri için gittiği Mersin'de tanışdığı kendisi gibi oyuncu olan Sevcan Yaşar'ı darp ettiği iddia edilmişti. Birbirlerinden şikayetçi olan ikili arasında yaşanan olaylar sonrasında Midyat, yeniden mahkemeye başvurmuştu. Yaşar'ın kendisini ve ailesini iletişim araçları yoluyla rahatsız ettiğini iddia eden oyuncu, 1 aylık tedbir süresinin uzatılmasını istemişti.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI!

MAHKEME KARARINI VERDİ

Fakat mahkeme Midyat'ın istediği kararı vermemişti. Mahkeme, ‘şiddete dair yeni bir kanıt yok’ denilerek oyuncunun talebini reddetmişti.

Anadolu 25. Asliye Ceza Mahkemesi'nde basit yargılama usulüyle görülen davada mahkeme, 'kasten yaralama' suçundan dolayı Sermiyan Midyat'a bin 120 TL adli para cezası verdi.

Mahkeme aynı zamanda yargılama neticesinde toplanmış olan delilleri inceledi ve mahkumiyete yeterli her türlü şüpheden uzak, kesin ve inandırıcı delil bulunmadığına kanaat getirip müşteki-sanık sıfatında bulunan Sermiyan Midyat'ın üzerine atılı bulunan 'hakaret' ve 'tehdit' suçlarından ötürü beraatine karar verdi.

75 yaşındaki Emel Sayın aşı oldu!

İLİŞKİLİ HABER

75 yaşındaki Emel Sayın aşı oldu!
Diriliş Ertuğrul dizisinden etkilenen 60 yaşındaki Amerikalı kadın Müslüman oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Diriliş Ertuğrul dizisinden etkilenen 60 yaşındaki Amerikalı kadın Müslüman oldu!
Çocuk oyuncu Emir Berke Zincidi'nin babası iflas etti

İLİŞKİLİ HABER

Çocuk oyuncu Emir Berke Zincidi'nin babası iflas etti

BİR YORUM YAPIN 3

Rasım adasal 3 yıl önce

Gerek hısterı gerek dıger pısıkolojık rahatsızlıklar dusunun bır kere ınsan hayatı boyunca neler yasar bu yasadıklarının sonucu olarak yok mıtomanı yok hısterı yok su yok bu hayat bızı yonlendırıyor olaylar bır ınsana bu konuda teshıs koymak yanlıs olur ınsanları katagorıze edemeyız bır ınsan herseydır ancak ınsandır bunu bılmesı kafıdır benım kanatım bu.

Şevket 3 yıl önce

Yavuz hırsız yani

Serhan 3 yıl önce

oyuncu olmadığını biliyorduk da, adam olmadığını da öğrenmiş olduk