Tehdit edilen Müge Anlı: Ben koruma ile gezmem

Aleyna Çakır'ın ölümünü ATV'deki programında işleyen ve uzun süredir Ümitcan Uygun ve ailesi tarafından tehdit edilen Müge Anlı, tehditlere meydan okudu.

Yıllardır ATV ekranlarından çarpıcı olay ve konuklarla gündemi sarsan yayınlara imza atan Müge Anlı, yaptığı koruma açıklamasıyla şaşkına çevirdi.

Uzun süredir açık bir şekilde Ümitcan Uygun ve ailesi tarafından tehdit edilen ünlü sunucu, Uçankuş TV'de katıldığı Canlı Masa programında koruması olmadığını söyledi.

Yorumculardan gelen soru üzerine gündemde dolanan 7 koruma ile gezdiği iddialarını yalanlayan Müge Anlı, "Ben koruma ile gezmem. Benim hiç öyle şeylerim yok. Hiç kimse kimsenin kaderine ölümü yazamaz. Kimse kimsenin kaderinden ölümü de alamaz." ifadelerini kullandı.

En güzel gecelik modelleri hangileri?  2021 en rahat ve şık gecelik modelleri

İLİŞKİLİ HABER

En güzel gecelik modelleri hangileri? 2021 en rahat ve şık gecelik modelleri
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 3

Angel 3 yıl önce

Sari ciyan yavan birsey olmaz

Ayla 3 yıl önce

Bana ne. O oldu diye bende olacak degilim.

xray 3 yıl önce

hadi ordan. medyadan bir uzak olda bak bekem istermisin istemezmisin.