Ünlü şarkıcı Uğur Arslan parasıyla rezil oldu!

Bir süredir ekranlardan uzakta olan ünlü sunucu ve şarkıcı Uğur Arslan, geçtiğimiz ay dünyaca ünlü markadan 3 tişört sipariş etti. Uğur Arslan, sipariş ettiği tişörtlerin eline ulaşmamasına çok öfkelendi ve sosyal medya hesabından sert bir paylaşımda bulundu.

Su Gibi programı ile bir dönem televizyonlarda rüzgar gibi esen şarkıcı ve sunucu Uğur Arslan, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım ile dikkatleri üzerine çekti. Dünyaca ünlü bir markadan 3 tişört sipariş eden Arslan, ürünlerin eline 41 ay boyunca gelmemesi üzerine isyan etti.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Uğur Arslan şu ifadeleri kullandı:

'Bundan tam 1 ay önce mağazadan tişört beğendim. 'Bizde kalmadı diğer mağazadan getirelim' dediler. Ben de tamam dedim parasını verip 3 tişört aldım. Sonra 3 defa gittim, 4 defa aradım ama 1 aydır tişörtler yok. 1 kere daha aramaya artık ben utanıyorum'

Merhum sanatçı Kıvırcık Ali'nin kızı babasının vasiyetini dövme yaptırdı

İLİŞKİLİ HABER

Merhum sanatçı Kıvırcık Ali'nin kızı babasının vasiyetini dövme yaptırdı
Bergüzar Korel yıllar sonra setlere geri dönüyor

İLİŞKİLİ HABER

Bergüzar Korel yıllar sonra setlere geri dönüyor
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

CINAR 3 yıl önce

Allah baska dert vermesin