Menajerimi Ara'nın Feris'i Canan Ergüder: Oyuncuysan depresifsin!

‘Menajerimi Ara' dizisinin başarılı performansıyla adından söz ettiren oyuncusu Canan Ergüder, Onedio kanalında hayranlarının sorularını yanıtladı.

Ünlü oyuncu Cana Ergüder milyonların takip ettiği dizide Feris karakterine hayat veriyor. Daha önce yer aldığı yapımlarla adından söz ettiren güzel oyuncunun özel hayatı da merak ediliyor. Menajerimi Ara'nın Feris'i Canan Ergüder, 'Ne zaman 'ben ünlü oldum' dediniz?' sorusuna "32 yaşımdan sonra hayatımı kazanmaya başladım. O yüzden 'A ben ünlü olmuşum' demedim" ifadelerini kullandı.

Oyuncu adaylarına deneyimlerinden bahseden Ergüder, "İnsanların düşündüğü gibi şatafatlı bir meslek değil, hatta kalp ağrısı olan bir iş. Oyuncuysan depresif olmaya da hazır olmalısın" dedi.

 

Emina Jahovic’den Mustafa Sandal’a haciz şoku!

İLİŞKİLİ HABER

Emina Jahovic’den Mustafa Sandal’a haciz şoku!
Ünlü oyuncu Fahriye Evcen’den Karan paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen’den Karan paylaşımı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0