Şampiyon Beşiktaş'ın futbolcularından Esra Erol'a sürpriz!

Beşiktaş maçı öncesi takıma seslenerek moral veren Esra Erol, dün büyük bir sürprizle karşılaştı. Siyah beyazlı futbolcular, Esra Erol için özel bir video hazırlayarak teşekkür etti.

Yıllardır ATV ekranlarında program yapan Esra Erol, maç öncesi takım için moral videosu çekti. Dünkü canlı yayınına elinde bayrakla çıkan ve Beşiktaş marşları söyleyen Esra Erol, ekibiyle şampiyonluğu kutladı. Erol, Sergen Yalçın'a, yönetime ve futbolculara da teşekkür etti.

Erol, yayının ilerleyen dakikalarında ise büyük bir sürprizle paylaştı. Esra Erol'a hazırlanan sürpriz videoda Beşiktaş oyuncularının başarılı sunucuya teşekkür ettiği görüldü.

OĞLU, BEŞİKTAŞ İÇİN DUA ETMİŞTİ

Esra Erol, sosyal medya hesabından Beşiktaş maçının olduğu gün Beşiktaş forması giyerek dua eden aoğlu Ömer'in videosunu paylaşarak "Maçı izlemeye Ömer'imin o küçük elleri ve kalbinden duası ile başlamıştık. Uykuya daldı. Sabah müjdeyi vereceğimiz için çok mutluyum" demişti.

 

 

MAKYAJSIZ PAYLAŞIM!

Güzel sunucu Esra Erol, Instagram hesabı üzerinden yaptığı makyajsız paylaşımla takipçilerini birbirine düşürdü. En doğal halini görenlerin bazıları "yüzün balon gibi şişmiş" derken bazıları da "ışıl ışılsın" diyerek ikiye bölündü. 

İŞTE ESRA EROL'UN O PAYLAŞIMI;
 

ANNESİ ABLASI GİBİ DURUYOR!

Ekrana çıktığı günden bu yana gündüz kuşağının en çok izlenen isimleri arasında olan Esra Erol, yaptığı sosyal medya paylaşımı ile gündemde. 38 yaşındaki güzel oyuncu, 61 yaşına giren annesinin doğum gününü paylaştığı fotoğrafla kutladı.  Paylaşımına, 'Bir yıl önce bugün 60 yaşını seni içime çeke çeke koklayarak öperek kutladım. Bu yıl öpmeye yanında olmaya korkuyorum. Sen sağlıklı ol yine rabbim nasip etsin yine kutlarız. Benim mücadeleci, fedakar kadınım...

İyi ki benim annemsin.
İyi kalplim'
notunu düştü.

Esra Erol'un paylaşımına çok sayıda, 'annen değil sanki ablan' şeklinde yorumlar yapıldı.

Ünlü ses sanatçısı Yıldız Ayhan yoğun bakımda!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü ses sanatçısı Yıldız Ayhan yoğun bakımda!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0