Başı büyük tehlikede! Çok güzel hareketler 2 bu hataya kurban gidecek

Yılmaz Erdoğan moderatörlüğüyle başlayan ve ilk sezonu ile herkesin evine konuk olan ‘Çok Güzel Hareketler Bunlar' ikinci sezonu ile devam ediyor. Ancak, ‘Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'den tatsız bir haber geldi. Pazar günlerinin eğlencesi olan programın günü değişeceği öğrenildi.

BKM Mutfak'ın ikinci kuşağı olan 'Çok Güzel Hareketler Bunlar 2' Pazar günlerinin eğlencesi olmaya devam ediyor. Ancak programın gününün değişeceği konuşuluyor.  Yılmaz Erdoğan'ın moderatörlük görevini Eser Yenenler'e verdiği program için bu karar biraz sorun olacağı görünüyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın kulis bilgisine göre yeni bir program hazırlığı içindeki Kanal D, pazar akşamlarını düşünüyor. Sibel Can ve Hakan Altun'un titizlikle hazırladıkların müzik programının 21 Şubat Pazar akşamı ilk bölümü ile yayınlanacağı konuşuluyor.

Eğer bu program yayınlanır ise 'Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin günü değişmek zorunda kalacak. Yayınlandığı gün iyi reytingler alan program için bu kötü bir karar. Çünkü sevilen her program gün değiştirdiğinde bir sıkıntı yaşanıyor. Zira izleyicilerin alışkanlıklarını bozmaları çok zor oluyor ve Çok Güzel Hareketler 2 için de bu gün değişikliği ihtimali bir tehlike olarak değerlendiriliyor.

Ali Sunal'ın annesi Gül Sunal'dan torunu Nazlı ile esprili paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Ali Sunal'ın annesi Gül Sunal'dan torunu Nazlı ile esprili paylaşım!
Üç aylar, Recep ayı mesajları, sözleri 2021! Resimli, anlamlı, dualı 3 aylar sözleri

İLİŞKİLİ HABER

Üç aylar, Recep ayı mesajları, sözleri 2021! Resimli, anlamlı, dualı 3 aylar sözleri
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0