Ali Sunal ile Nazlı Kurbanzade çiftinin bebeklerinin ismi ne olacak? İlk açıklama geldi

İkinci çocuklarını kucağına almak için heyecanlı olan Ali Sunal ile Nazlı Kurbanzade çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli olmuştu. Doğuma 3 ay kadar bir süre kalan çift, bebeğin ismiyle ilgili sorulara yanıt verdi.

2019 yılında kızları Narin'i dünyaya getiren Nazlı Kurbanzade, yeniden kız bebekleri olacağını söyledi. Nazlı Kurbanzade, "Annelik aslında kendi sınırlarınızı öğrendiğiniz, çocuğunuzla büyüdüğünüz bir okul" diyor.

Bodrum'da tatilde olan çift, basının doğacak bebeğin ismi belli mi sorularına, 'Henüz ismine karar veremedik, kafamızda birkaç isim var ancak net değil.' yanıtını verdi.

NE OLMUŞTU?

Oyuncu Ali Sunal, 2018'de avukat Nazlı Kurbanzade ile evlenmişti. Ali Sunal ile Nazlı Kurbanzade, ilk çocukları Narin'i 2019 yılının ağustos ayında kucaklarına almıştı.

Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal, ikinci kez babalık heyecanı yaşıyor. Kızı ve eşi ile birlikte çekilen karesini paylaşan Nazlı Kurbanzade, güzel haberi "Fotoğraftaki dördüncüyü bulunuz" notuyla duyurdu. Ali Sunal ile Nazlı Kurbanzade’ye takipçilerinden çok sayıda "Tebrikler" mesajı yağdı.

İbrahim Tatlıses'ten korkutan haber! Ünlü sanatçının kalbine stent takıldı

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses'ten korkutan haber! Ünlü sanatçının kalbine stent takıldı
Nükhet Duru’dan takipçisine tokat gibi yanıt! Çirkin yorumu affetmedi

İLİŞKİLİ HABER

Nükhet Duru’dan takipçisine tokat gibi yanıt! Çirkin yorumu affetmedi
Gökhan Mete arkadaşıyla kavga etti... Türkbükü’nde olaylı gece!

İLİŞKİLİ HABER

Gökhan Mete arkadaşıyla kavga etti... Türkbükü’nde olaylı gece!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Ali 2 yıl önce

Tuhaf bir millet, babasi dine alayci tavirlarla ünlü oldu, agzi cok bozukdu, umarim mezarda simdi hortumu cok arar....böyle kisilere duam yok .

Toplam 1 beğeni