Soruyu bilemeyince Kim Milyoner Olmak İster'de şok oldu! Kenan İmirzalıoğlu da şaştı kaldı

Ekranların en sevilen oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuyla ekrana gelen Kim Milyoner Olmak İster'in dün akşamki bölümüne Sinem Demircan Karadağ adlı yarışmacı damga vurdu.

ATV ekranlarında ekrana gelen bilgi yarışması 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışması, dün akşam yeni bölümüyle heyecanlı dakikalar yaşattı. Yarışmacılara yöneltilen sorular bazısını sevindirirken bazısını da üzdü.

Yarışmaya İstanbul'dan katılan Sinem Demircan Karadağ, kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olduğunu söyledi. Kendinden emin olan yarışmacı ilk soruya geçti.

Yarışmacı, ''Tepesinde sürücü adayı yazan bir otomobilde eğitim gören bir kişi muhtemelen hangisini almayı planlıyordur?" sorusuna doğru yanıtı verdi.

Esra ErolİLİŞKİLİ HABEREsra Erol'dan örnek davranış! Ünlü sunucudan çocuklara su dersi

Karadağ, ikinci soruda, "Deneyimli olmak anlamına gelen deyimde değirmende ağartılmadığı söylenen nedir?" sorusuna da doğru yanıtı verdi.

Yarışmacıya, "Zeki Müren'in seslendirdiği, "Uçan kuşlar martılar /yeşil tatlı bir bahar / gülen şen sevdalılar vardı" sözlerinin geçtiği şarkının adı nedir?" diye soruldu.

İlk barajı geçen ve 10. soruyu görmeyi hedefleyen yarışmacı, üç jokeri olmasına rağmen emin olduğu soruyu bilemedi.

"Bitmeyen Şarkı" yanıtını veren yarışmacı, 1000 TL'lik para ödülünü alarak yarışmadan ayrıldı. 

Ali Sunal ile Nazlı Kurbanzade çiftinden müjdeli haber! İLİŞKİLİ HABERAli Sunal ile Nazlı Kurbanzade çiftinden müjdeli haber!

Yarışmacının şaşkınlığı geceye damga vurdu.

Seksenler'in ‘Pastacı Sami’si Berat Yenilmez 9 ayda 25 kilo verdi! Berat Yenilmez kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Seksenler'in ‘Pastacı Sami’si Berat Yenilmez 9 ayda 25 kilo verdi! Berat Yenilmez kimdir?
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

izmir 3 yıl önce

vah vah ne büyük olay tüh tüh

Toplam 3 beğeni