Mutasyonlu virüse yakalanan Toygun Ateş hayatını kaybetti! Toygun Ateş kimdir?

Rol aldığı film dolayısıyla Malatya'da bulunan ve mutasyonlu koronavirüse yakalanan usta oyuncu Toygun Ateş'ten kötü haber geldi. Entübe edilen sanatçı, hayatını kaybetti. Ateş, birçok önemli projede oyuncu ve yönetmen olarak görev almıştı.

Ünlü tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Toygun Ateş'ten sevenlerini üzen bir haber geldi. Malatya'da bir film çekimi sebebiyle bulunan sanatçı, çekimler sırasında mutasyonlu koronavirüse yakalanmıştı. Yoğun bakıma alınan sanatçının entübe edildiği öğrenilmişti. Ateş, hayatını kaybetti. Morga kaldırılan 67 yaşındaki sanatçının defin işlemleri için ailesinin gelmesi bekleniyor. Sanatçının eşi Victoria Kırgız, 'Mutasyonlu koronavirüs çıkmış. Böbrekler iflas etmiş. Hem solunum hem de diyalize bağlamışlar. Hastaneyi aradım, doktoru bilgi vermedi 'Gelirseniz yüz yüze görüşürüz' dedi. Bu hava koşullarında nasıl gideceğim? İki çocuğum var yanımda, ne yapacağımı bilmiyorum.' açıklamasında bulunmuştu.

Oyuncunun rol aldığı filmin yönetmeni ve senaristi Okan Ege Ergüven son durumla ilgili olarak, 'Sete katıldıktan kısa süre sonra Toygun Ateş'in Covid-19 testi maalesef pozitif çıktı. Derhal gerekli müdahaleler yapılıp tedavisine başlandı. Maalesef geçen sürede tüm müdahalelere rağmen Toygun ağabeyimizin durumu ağırlaştı. Tedavi gördüğü Tıp Merkezi'nde entübe edildi. Toygun ağabeyimizin tedavisi devam ediyor.' açıklamasını yapmıştı.

Toygun Ateş'in setteki fotoğrafı:

TOYGUN ATEŞ KİMDİR?

2 Haziran 1954 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Toygun Ateş, İstanbul Belediye Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Çok sayıda tiyatro oyununda rol almış 1976 yılında ise sinemaya başlamıştı. 100'den fazla projede rol alan Ateş aynı zamanda seslendirme ve film yönetmenliği, senaristlik ve dublaj sanatçılığı da yapıyordu.

Bergüzar Korel'e takipçisinden şoke eden mesaj: Gebermeniz için her gün...

İLİŞKİLİ HABER

Bergüzar Korel'e takipçisinden şoke eden mesaj: Gebermeniz için her gün...
Hollywood yıldızı Ashley Judd ölümden döndü!

İLİŞKİLİ HABER

Hollywood yıldızı Ashley Judd ölümden döndü!

BİR YORUM YAPIN 0