Survivor'dan diskalifiye olan Cemal Hünal, reyting rekortmeni diziye katıldı!

Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor'da yaşadığı sakatlık sonucu gözyaşları içinde yarışmaya veda eden Cemal Hünal'ın yeni adresi belli oldu.

Issız Adam filmindeki rolüyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Cemal Hünal, katıldığı Survivor 2021'den sakatlığından dolayı diskalifiye edilmiş, yarışmaya gözyaşları içerisinde veda etmek zorunda kalmıştı.

Ani ayrılığıyla hayranlarını üzen Cemal Hünal, ekranlara reyting rekortmeni Sadakatsiz dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Hünal, başrollerinde Cansu Dere ile Caner Cindoruk'un yer aldığı dizide, Sinan rolüne hayat verecek. Ünlü oyuncunun diziye hangi bölümde dahil olacağı ise henüz netlik kazanmadı.

Baklavadaki büyük tehlike! Vatandaşın hem sağlığına hem cebine zarar veriyor

İLİŞKİLİ HABER

Baklavadaki büyük tehlike! Vatandaşın hem sağlığına hem cebine zarar veriyor
Cem Yılmaz, Emel Sayın'ın evine sahip çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Cem Yılmaz, Emel Sayın'ın evine sahip çıktı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0