Koronavirüse rağmen otelde konser veren Murat Dalkılıç ilk kez konuştu

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, Antalya'da 5 yıldızlı bir otelde geçtiğimiz ay konser verdi. Koronavirüs pandemisi nedeniyle her yer kapalıyken Dalkılıç'ın konser vermesi tepki çekmişti.

Hande Erçel ile ilişkisinin bitmesinin ardından özel hayatıyla sık sık gündemde yer alan ünlü popçu Murat Dalkılıç, verdiği konser ile eleştiri oklarının hedefi oldu. Koronavirüs pandemisine rağmen geçtiğimiz ay Antalya'da bir otelde konser veren Murat Dalkılıç, büyük tepki almıştı.  Otelde konser vermesi nedeniyle eleştiri oklarının hedefi haline gelen ünlü popçu Murat dalkılıç, konuyla ilgili muhabirlerin yönelttiği soruya 'Tepkiyi ben almadım' sözleri ile yanıt verirken dikkat çekerken sözlerine şöyle devam etti: 'Benlik bir şey değil o. Otellerde müzik yapmak saat 20.00 ile 22.00 serbest. Her yerde var yani.'

Dalkılıç, muhabirin sorduğu 'Bu teklif geldiğinde kabul etmeme gibi bir durumunu olur muydu? Çünkü pandemi var biliyorsunuz...' sorusuna 'Kimsenin öyle bir lüksü yok. Kimsenin öyle bir işi kabul etmeme gibi bir lüksü yok arkadaşlar' diyerek röportajı sonlandırdı.

NE OLMUŞTU?

Antalya'da pandemi nedeniyle yasaklanmasına rağmen 5 yıldızlı otelde müzikli eğlence düzenlendi. Murat Dalkılıç'ın sahne aldığı açık alandaki eğlencede, masalardaki yoğunluk ve müşterilerin maskesiz oluşu dikkati çekti.

22 yıl hapis istemiyle yargılanan Necati ŞaşmazİLİŞKİLİ HABER22 yıl hapis istemiyle yargılanan Necati Şaşmaz'a beraat kararı!

Koronavirüs önlemleri kapsamında yasak olmasına rağmen dün gece Antalya'daki 5 yıldızlı bir otelde konser düzenlendi.

Otelin açık hava alanında düzenlenen eğlencede, Murat Dalkılıç sahneye çıktı.

Dalkılıç, orkestrası eşliğinde şarkılarını seslendirirken, otel müşterilerinin bulunduğu masalardaki yoğunluk dikkati çekti. Müşterilerin maskesiz oluşu da göze çarptı.

Oyuncu Pelin Akil ve ikizlerinin komik anları!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Pelin Akil ve ikizlerinin komik anları!
Nebahat Çehre'den şaşırtan 'kürk' açıklaması!

İLİŞKİLİ HABER

Nebahat Çehre'den şaşırtan 'kürk' açıklaması!
Koronavirüs geçirenlere uyarı! 'Solunum egzersizi yapın' uyarısı

İLİŞKİLİ HABER

Koronavirüs geçirenlere uyarı! 'Solunum egzersizi yapın' uyarısı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 10

katibb 3 yıl önce

millet işinden gücünden olsun, bunlar üç kuruşluk keyfinden vazgeçmesin..

Toplam 4 beğeni

Devriye 3 yıl önce

Bunlar nasıl insan ? Dünya batmış ,yanmış asla umurlarında değil. yazıklar olsun . cezala çok ağır olmalı bunların yüzünde corona illetinden nasıl kurtulucağız..en ağır cezalar verilmeli ...

Toplam 3 beğeni

Şehit 3 yıl önce

13 şehit varken demi yazıklar olsun

Toplam 5 beğeni

Alpagu 3 yıl önce

Sanatçıya kesicen en yüksek cezayı asıl mesele köküne inmek.

Toplam 3 beğeni

Ggg 3 yıl önce

Yaptırımı olmayan cezadan kimse korkmuyor bırakın eğlensinler yada adam gibi ceza verin yapanada yaptıranada oraya gidenede

Toplam 3 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun