Ünlü manken Deniz Akkaya’nın yeni imajı çok şaşırttı!

Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanan Deniz Akkaya'nın yeni imajı magazin gündemine damga vurdu.

Ünlü model Deniz Akkaya, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Geçtiğimiz haftalarda koronavirüs atlatan Deniz Akkaya, kısa ve beyaz saçlarıyla dikkat çekti.

Etiler'de objektiflere takılan Deniz Akkaya, uzun palto, kısa saç kesimi ve beyaza boyattığı saçları ile dikkatleri üzerinde topladı. AVM'den spor malzemeleri alan Akkaya, "Ben de bunlarla uğraşıyorum" dedi. Deniz Akkaya, yaz tatili için herhangi bir planının olmadığını, kızı Ayşe'nin okulunun devam ettiğini söyledi.

Ayşe ile Londra'ya gitmeyi düşündüklerini söyleyen Akkaya, aşı konusunda da "Daha olmadım antikorluyum. Ama yurt dışına çıkınca mecburen olacağım" dedi.

"KORONAVİRÜS BANA İNANILMAZ AĞIR GELDİ"

Sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında bilgiler veren ünlü isim "Evde beceremedim ısrar etmenin gereği yoktu, hastaneye yattım" ifadelerini kullandı. Hasta yatağından paylaşımlar yapan Akkaya, sözlerine şöyle devam etti: "Aslen en baştan niyetim hızlıca atlatıp, bakın sağlıklı yaşamın mükafatı demek isterdim size. Ancak hayatında hiç ciddi bir sağlık sorunu yaşamamış biri olarak bana inanılmaz ağır geldi. Arkadaş neymiş ya televizyonda oturup vaka sayısı vermeye benzemiyor. Belli ki hastanede bir süre kalacağım. Buyurun şu 4 günde yaşadıklarımı sizlerle paylaşıyorum." demişti.

HABERİ BÖYLE DUYURDU!

Son dönemde girdiği polemikler ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen Deniz Akkaya'nın koronavirüs testi pozitif çıkmıştı. Akkaya, konuyla ilgili Instagram sayfasından açıklama yapmıştı.

Ünlü manken, "Herkese merhaba. O gün geldi çattı bendeniz de salgının kucağına düştüm. Sinsice bünyemize yerleşen bu hastalık geçene kadar, sizlere sümüklü peçete, nefes darlığı storyleri ve yatak videoları atamayacağım. Keza yalnız kalmanın ve belirsizliğin, sizi iç hesaplaşmanın göbeğine attığını biliniz. 10 günlük karantinam bittiğinde eskisinden sağlıklı ayağa kalkmak için gün saydığımı biliniz" ifadelerini kullanmıştı.

Seksenler dizisine dahil olan Zeynep Demirel'den set paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Seksenler dizisine dahil olan Zeynep Demirel'den set paylaşımı!
Tiyatro sanatçısı Cezmi Gökalp hayatını kaybetti

İLİŞKİLİ HABER

Tiyatro sanatçısı Cezmi Gökalp hayatını kaybetti
Suudi Arabistan'dan açıklama: Hac kuralları ve kontenjanı belirlendi!

İLİŞKİLİ HABER

Suudi Arabistan'dan açıklama: Hac kuralları ve kontenjanı belirlendi!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 6

vatandaş 3 yıl önce

Allah şifa versin.

yuscin 3 yıl önce

Çok ta önemli değil ya zahmet etmesen

semih binici 3 yıl önce

sağlığına baksana be kadın ne durum paylaşıyon sanki umrunda insanların senin naptığın

Basdas 3 yıl önce

Bu hatunun kocası kim,çok çağdaş biri olduğunu duymuştum.

hakan 3 yıl önce

kimin umrunda hiç sevmem saygısız ego sahibi kendini beyenmiş bir insan olabilir kimseninde umrunda olacağını zannetmiyorum

Yorumların Tümünü Okuyun