Burcu Biricik'ten çarpıcı itiraf: “Her projeden önce psikoloğa gidiyorum”

Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı ‘Boncuk' karakteri ile performansı çok konuşulan Burcu Biricik, yeni dizisi ve hayatı hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Yeni dizisi ‘Camdaki Kız'da Feyyaz Şerifoğlu ile yeniden partner olacak olan Biricik, çarpıcı itiraflarda bulundu.

Kırmızı Oda dizisinden sonra Camdaki Kız ile ekranlara geri dönmeye hazırlanan Burcu Biricik, verdiği bir röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Eskiden psikolojik şiddet gördüğünü açıklayan Biricik, her projeden önce psikoloğa gittiğini söyledi.

Üniversite yıllarının ilk döneminde eski sevgilisi tarafından psikolojik şiddete uğradığını açıklayan Burcu Biricik, "Giyinmeme karışmalar, güvensizlikten gelen baskılar, yalancı muameleleri gibi durumlara da maruz kalınca uzamasına izin vermeden bitirmiştim hemen." açıklamasını yaptı.

Daha önce psikoloğa gittiğini söyleyen ünlü oyuncu, canlandırdığı roller sebebiyle daha düzenli gitmeye başladığını söyledi. "Hep tatlış rollerde oynamıyoruz, çok derinliği, ciddi sıkıntıları olan rollere girip günün 20 saatini o karakterle geçirdiğinde günün sonunda bir psikoloğa gidip arınman gerekiyor.

Bir de son zamanlarda projelerden önce gidiyorum. Eskiden her projemden önce oyuncu koçuna gitmeye çalışıyordum, şimdi her projeden önce psikoloğa gidiyorum." ifadelerini kullandı.

BURCU BİRCİK CAMDAKİ KIZ DİZİSİNDE YER ALACAK!

Kanal D birbirinden iddialı yapımlarına bir yenisini daha ekliyor. Yapımcılığını OGM Pictures’ın üstlendiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan “Camdaki Kız” dizisi, çok yakında izleyiciyle buluşacak. Dizi, gerçek bir aşk hikâyesini ekrana taşıyacak.

"Camdaki Kız"ın benzersiz aşk hikayesinin ana karakteri Nalan'ı başarılı oyuncu Burcu Biricik canlandıracak. Nalan, hayattaki tercihleriyle izleyicilerin aşka yepyeni bir pencereden bakmalarını sağlayacak. Biricik'in Nalan karakterindeki performansı da çok ses getirecek.

Hastalıkla boğuşan Neslihan Atagül tedavi için İngiltere'ye gitti

İLİŞKİLİ HABER

Hastalıkla boğuşan Neslihan Atagül tedavi için İngiltere'ye gitti
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

mely 3 yıl önce

umatım partner olarak feyyaz şerifoğlu gelir çünkü kırmızı oda'da çok güzellerdi