Survivor 2021’de o ismin hikayesini duyanlar hüngür hüngür ağladı!

Sevilen Yarışma programı Survivor 2021’de Ünlüler ve Gönüllüler takımının kıyasıya yarışı nefesleri kesiyor. Survivor 2021’de bu sene dikkat çeken diğer bir konu ise yarışmacıların hayat hikayeleri oldu. Gönüllüler takımı yarışmacısının yaşadıklarını duyanlar ise gözyaşlarını tutamadı.

Ekranların sevilen yarışma programı Survivor 2021 tüm hızıyla devam ediyor. Survivor 2021’de yarışmacıların performansları kadar aynı zamanda hayat hikayeleri de yarışmaya damga vuruyor. Gönüllüler takımında yer alan Reşat Hacıahmetoğlu’nun hayat hikayesi ise ekran başında izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

 Reşat Hacıahmetoğlu

Reşat Hacıahmetoğlu

Geçtiğimiz yıllarda ‘Yirmağa gideyrum’ sözüyle sosyal medyada çok konuşulan ve fenomen olan Reşat Hacıahmetoğlu takipçi üstüne takipçi kazanmıştı.

Survivor 2021 yarışmacıları arasında isminin açıklanmasıyla da dikkatleri üzerine çekmeye başardı. Hayat hikayesini duyanlar ise hüngür hüngür ağladı.

“7 ay yürüyemedim”

Reşat Hacıahmetoğlu, anne ve babasıyla tarlaya gittiğini ve çayın içinde kesilmemiş bir dal fark ettiğini söyleyen Reşat, dalı keserken elindeki makinanın silindirinin sol ayağına saplandığını ve 7 ay kadar yürüyemediğini dile getirdi. 

"Yürüyemedim süre zarfında sosyal medya ile tanıştım"

Uzun süre yürüyemediği süre zarfında sosyal medyayla tanıştığını söyleyen Reşat Hacıahmetoğlu, o süre zarfında sosyal medyayı keşfettiğini ve birkaç komik video paylaştığını ve bu şekilde takipçi kazandığını belirtti.

Survivor Reşat, yürüyemediği zamanlarda sosyal medyanın kendisine moral olduğunu söylerken hayatı hakkında açıklamalara devam etti. “Çocukluğumdan bu yana hep babaannem vardı yanımda. Onunla büyüdüm!”

“Keşke hayatta olsaydı”

“Babaannemle beraber senaryo yazmaya başlamıştım. Keşke hayatta olsaydı da benim burada olduğumu görseydi. 10 Haziran 2020 yılında kaybettim babaannemi. Ondan sonra da video işlerine ara verdim. Babaannem vefat ettikten sonra ailemle yaşadığım binadan ayrıldım. Babaannemin kendine has bir kokusu var. O koku burnuma vurunca çok kötü oluyorum. Onu çok özledim!” sözlerini dile getirdi.

Reşat babaannesini kaybettiği zaman ise her şeyi bir kenara bırakarak ailesinin yanından ayrıldığını ifade etti. O esnada gözyaşları sel oldu.

Sadakatsiz dizisinin afişinde Derin detayı! Melis Sezen diziden ayrılıyor mu?

İLİŞKİLİ HABER

Sadakatsiz dizisinin afişinde Derin detayı! Melis Sezen diziden ayrılıyor mu?
Prens Philip hastaneye kaldırıldı!

İLİŞKİLİ HABER

Prens Philip hastaneye kaldırıldı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0