John Travolta anılarla dolu malikanesini satışa çıkardı!

Hollywood yıldızı John Travolta, 29 yıllık hayat arkadaşı Kelly Preston'ı kaybettikten sonra 1991 yılından beri birlikte yaşadıkları malikaneyi satışa çıkardığı öğrenildi.

Geçen yaz hayatının en büyük acısını yaşayan ve 29 yıllık eşi Kelly Preston'ı kaybeden Amerikalı oyuncu John Travolta, her köşesinde anıları bulunan 20 odalı malikanesini satışa çıkarıyor. Travolta ve Preston'ın evlendikleri 1991 yılında satın aldıkları özel bir adadaki malikane için aktörün istediği fiyat 5 milyon dolar.

Hollywood yıldızı John Travolta ve Kelly Preston, evlendikleri 1991 yılında bu malikaneyi bakmışlar ve çok beğenip hemen satın almışlardı. Islesboro Adası'nda bulunan bu malikane, kelimenin tam anlamıyla bir otel büyüklüğünde. 20 odası bulunan malikanenin, 7 buçuk banyosu var. Bu gözlerden uzak adaya ulaşım ise feribotla sağlanıyor.

John Travolta ile eşi Kelly Preston'ın çok beğenip satın aldıkları malikane, 1904 yılında inşa edildi. Mülk, aslında 42 odalı olarak yapılmıştı. 

Cengiz Kurtoğlu: İstanbul’da zor günler geçirdim

İLİŞKİLİ HABER

Cengiz Kurtoğlu: İstanbul’da zor günler geçirdim
Pelin Akil ve Anıl Altan'dan alkışlanacak hareket! İkiz kızlarına...

İLİŞKİLİ HABER

Pelin Akil ve Anıl Altan'dan alkışlanacak hareket! İkiz kızlarına...
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0