Tek celsede bitti! Melike İpek Yalova ile Altuğ Gültan boşandı

Türkan Şoray’a benzerliğiyle ünlenen oyuncu Melike İpek Yalova ile yapımcı Altuğ Gültan’ın 2 yıllık evliliği sona erdi.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alan Melike İpek Yalova, 7 yıl aşk yaşadığı yapımcı Altuğ Gültan ile Eylül 2019'da İzmir'de düzenlenen törenle evlenmişti. Rol aldığı dizinin çekimleri nedeniyle uzun bir süredir Adana'da bunulan güzel oyuncu Melike İpek Yalova, boşanma kararı almıştı.

Yalova, sosyal medya üzerinden ayrılık haberlerini doğrulamasının ardından 16 Mart’ta İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurarak boşanma davası açtı. Dava geçtiğimiz cuma günü görüldü. Duruşmaya taraflar avukatlarıyla katıldı. Hâkimin “Boşanma konusunda kararlı mısınız?” sorusu üzerine Melike İpek Yalova “Boşanma konusunda anlaştık. Anlaşmalı olarak boşanmamıza karar verilsin” dedi. Altuğ Gültan da boşanmak istediğini ifade etti. 5 dakika süren duruşma sonucu kararını açıklayan mahkeme, çiftin anlaşmalı olarak boşanmalarına hükmetti. Yalova ve Gültan’ın birbirinden herhangi bir tazminat ya da nafaka talebinde bulunmadığı öğrenildi. 

"BOŞANMA KARARINI ORTAK VERDİK"

Boşanma kararı hakkında açıklama yapan güzel oyuncu şu ifadeleri kullandı: "Yollarımızı ayırıyor olduğumuz doğru fakat yanlış anlaşılan bir duruma açıklık getirmek isterim. Biz birlikteliğimiz boyunca birbirimize en başta hep dost ve yol arkadaşı olduk. Evliliği sonlandırma kararımızı da uzun bir süre önce, bizim için en doğrusunun bu olduğuna inanarak ve defalarca üzerine konuşarak yine birlikte aldık; ortak kararımızdır."

"SÜREÇ MEDENİYET ÇERÇEVESİNDE SESSİZCE İLERLEYECEK"

"İçinde olduğumuz süreci yönetirken çok kıymet verdiğimiz ailelerimizin incinmemesi birinci önceliğimiz. Sevdiğimiz insanları korumak adına, bu konunun hak ettiği medeniyet çerçevesinde sakin ve sessizce ilerlemesi için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz, çalışacağız. Sizlerden de konuyla ilgili hassasiyet ve anlayışı rica ederiz."

gg

Şarkıcı Simge Sağın'ı şoke eden olay! Kabin memuru adını kullanarak...

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Simge Sağın'ı şoke eden olay! Kabin memuru adını kullanarak...
Kuruluş Osman'ın parlayan yıldızı Burak Özçivit, Türkiye'yi tanıtacak!

İLİŞKİLİ HABER

Kuruluş Osman'ın parlayan yıldızı Burak Özçivit, Türkiye'yi tanıtacak!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0