Çılgın Sedat'tan Candan Erçetin'e: Bizim sizin gibi insanlara ihtiyacımız yok

Ünlü şarkıcı Çılgın Sedat'ın Beylikdüzü'nde bulunan evinde yangın çıkmıştı. Zor günler geçiren sanatçı yaşadığı zor günleri anlattı.

Geçtiğimiz günlerde evinde yangın çıkan Sedat Kapurtu (Çılgın Sedat) yaşadığı süreci  Star TV ekranlarında yayınlanan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına anlattı. Çılgın Sedat , üye olduğu Musiki Eseri Sahipleri Grubu Meslek Birliği'nin (MSG) başkanı Candan Erçetin'e, "Bir kez aramadı, bana sanatçı olduğumu unutturdunuz. Bizim sizin gibi insanlara ihtiyacımız yok" diyerek istifaya çağırdı.

Kapurtu, üye olduğu Musiki Eseri Sahipleri Grubu Meslek Birliği'nin (MSG) başkanı Candan Erçetin'e kırgın olduğunu dile getirdi. Kapurtu, Erçetin için şu sözleri ifade etti: "Ben sizin üyenizim, 35 yıldır sahnedeyim. Bir başkan olarak beni ara 'Geçmiş olsun, bir ihtiyacın var mı' diye sor. Siz benden sorumlusunuz insan bir arar"

"Bu tarz başkanlık yapacaksanız yapmayın, bizim sizin gibi insanlara ihtiyacımız yok. Bana sanatçı olduğumu unutturdunuz. Beni üyelikten de atabilirsiniz"

"Hadi kurumun başkanlığını geç, bir sanatçı arkadaşına geçmiş olsun demez mi? Buradan sesleniyorum. Mümkün mertebe çok hızlı bir şekilde istifa edin gidin."

"Olmayın böyle yerlerde. Ben değil ama ben gibi binlerce insan. Kime ne faydanız var. Ne yapıyorsunuz?”

ÇILGIN SEDAT'IN EVİNDE ÇIKAN YANGININ RAPORU ÇIKTI!

Çılgın Sedat mahlaslı ünlü şarkıcının evinde çıkan yangın ile ilgili hazırlanan itfaiye raporu ortaya çıktı. Raporda yer alan ifadelere göre yangının saunadan kaynaklı olduğu belirtildi. Raporda yer alan tüm ifadeler şu şekilde:

'Pencereye yakın kısımda bulunan tamamı ahşap olan depo olarak kullanılan sauna odasının üst kısmında meydana geldiği görüldü. Bu bilgiler ve bulgular doğrultusunda sauna odasının ahşap tavanının çok yakın noktasında bulunan aydınlatma lamba tesisatının iletken kablolarındaki elektrik enerjisinin herhangi bir nedenle ısı enerjisine dönüşmesiyle yanma meydana gelerek sauna ahşap tavanının tutuştuğu ve gelişerek çevresine sirayet ettiği kanaatine varıldı.'

Konuyla ilgili konuşan ünlü şarkıcı, 'Sevdiğimiz bir sürü insanlar yaramıza merhem olmaya çalışıyorlar. Zaten eğer çevrede dostlar arkadaşların varsa ayakta kalabilirsin. 550 - 600 bin liralık bir zarar görülüyor söylenen o. Bu arada yangın tespiti yapılmış. Saunanın üstünden elektrik kontağından aldığı yangın. Kül oldu neticesinde ama hamdolsun bizim en büyük servetimiz ailemiz. Allah kimsenin evine ateş düşürmesin. Biz yine çok zenginiz ailemiz yanımızda. Herkes bir şeyin ucundan tutuyor. Allah herkesten razı olsun.' dedi.

Öte yandan olay anına ait ilk görüntüler de ortaya çıktı! İşte o anlar:

NE OLMUŞTU? 

Beylikdüzü’nde ikamet eden şarkıcı Çılgın Sedat'ın villa tipi evinde yangın çıktı. Elim olay yaşanırken evde bulunmayan şarkıcı Sedat, haberi alır almaz evlerine geldi. Büyük panik yaşayan ünlü şarkıcı ve eşi, gözyaşlarına boğulup ayakta durmakta güçlük çektiler. Evde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

İki oğullarından biri engelli olan çiftten ünlü şarkıcı Çılgın Sedat, yanan evin odalarında gezdi. Bu sırada oğullarından birinin yanmış yatağını gören ve fenalık geçiren ünlü şarkıcı, 'Hiçbir şeyim kalmamış. Ya yangın gece olsaydı.' diyerek ağladı.

Ayakta zor duran ünlü şarkıcı, 'Uğraştım didindim yaptırdım. Hiçbir şeyim kalmamış.' diyerek gözyaşlarına boğuldu. Villanın sauna kısmında başladığı tahmin edilen yangın kısa sürede büyüdü ve evin tüm katlarına yayıldı. Yangın esnasında evin içerisinde eşi Özlem Hanım'ın, engelli oğulları Siraç'ın ve evlerinde çalışan yardımcılarının olduğu diğer oğullarının ise mahallede oyun oynadığı öğrenildi.

Şarkıcı Çılgın Sedat

Şarkıcı Çılgın Sedat

Ev halkından kimseye bir şey olmazken ev büyük hasar gördü. Siraç'ın tedavisinde kullanılan özel yapım aletlerin de küle döndüğü belirtildi. Polis ekipleri çıkan yangınla ilgili soruşturma başlatırken, ünlü şarkıcı şu açıklamayı yaptı:

'Ben Siraç'ın dışarı çıkmak için kullandığımız arabasını tamir etmek için evden çıkmıştım. Siraç orta katta, eşim de üst katta temizlik yapıyormuş o sıra. Bir anda en alt kattan dumanların geldiğini fark ediyorlar. En alt katta da bir sauna var kullanılmayan oradan elektrik kontağından çıktığını düşünüyoruz. 3 kat birden yanmış durumda. Ben hızlıca eve geldim Allah'tan çocukları çıkarmışlar. Çok şükür çocuklara bir şey olmadı. Tekrar sıfırdan başlayacağız.'

Öte yandan ünlü şarkıcılar Demet Akalın ile Alişan, ünlü şarkıcının borçlarını üstlendiler. Akalın, tüm haciz borcunu üstlendiğini söyledi. Meslektaşına böyle bir süreçte gurur yapmamasını söyleyen ve desteğini açıklayan Akalın, program partneri Alişan ile birlikte de tüm mobilya, beyaz eşya vb. ev masraflarını da üstlendiklerini açıkladı.

İrfan Can Kahveci ile Gözde Doyran evlendi!

İLİŞKİLİ HABER

İrfan Can Kahveci ile Gözde Doyran evlendi!
Prof. Osman Müftüoğlu: 'Derin pandemi'ye dikkat

İLİŞKİLİ HABER

Prof. Osman Müftüoğlu: 'Derin pandemi'ye dikkat

BİR YORUM YAPIN 4

Turkmen 3 yıl önce

Allah vardır yetim hakkini yedi Sedat

Özkonyali 3 yıl önce

Allahım evladına da ailenizede yardım etsin inşaallah.

Erzurum 3 yıl önce

Yangın zor iştir , ALLAH cc kolaylıklar versin tüm darda olanlara.

Toplam 7 beğeni

yaşamak güzel 3 yıl önce

ALLAH korumuş çocuğu geçmiş olsun sigortası vardır bu evin bence

Toplam 6 beğeni