Soner Sarıkabadayı'dan esprili paylaşım! Ünlü isim bakın hangi şarkıcıya benzetildi

Soner Sarıkabadayı'nın yeni paylaşımı sosyal medyayı salladı. Ünlü şarkıcı, Instagram hesabından "Saçlar lens değil arkadaşlar" yazarak paylaştığı gençlik fotoğrafıyla dikkatleri üzerine çekti.

Ünlü şarkıcı Soner Sarıkabadayı'dan çok konuşulacak esprili bir paylaşım yaparak sosyal medyada gündem oldu. Eski bir fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sunan ünlü isme beğeni ve yorum yağdı.

Model Madelein Lopez ile mutlu bir evlilikleri olan Soner Sarıkabadayı geçtiğimiz aylarda dünyaya gelen oğulları Hasan Matias ile şu sıralar babalık heyecanını yaşıyor.

Instagram'da 430 bin takipçiye sahip ünlü müzisyen, yeni doğan bebekleri ve eşiyle mutlu karelerini sevenleri ile paylaşmayı ihmal etmiyor.

1978 doğumlu Soner Sarıkabadayı, Instagram hesabından esprili bir paylaşıma imza attı. "Saçlar lens değil arkadaşlar" notunu düştüğü gençlik yıllarından kalma bir fotoğrafını paylaşan yetenekli şarkıcının gönderisine beğeni yağdı.

Osman Müfüoğlu'dan Covid'siz dünya yakın mı? sorusuna yanıt!

İLİŞKİLİ HABER

Osman Müfüoğlu'dan Covid'siz dünya yakın mı? sorusuna yanıt!
Yasak Elma'nın Cansu'su Nilperi Şahinkaya'dan anlamlı hareket!

İLİŞKİLİ HABER

Yasak Elma'nın Cansu'su Nilperi Şahinkaya'dan anlamlı hareket!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0