Masumiyet’in yıldızı Serkay Tütüncü çocuklarla bir arada!  Serkay Tütüncü kimdir? kaç yaşında?

Ünlü oyuncu Serkay Tütüncü, ‘Rüzgar Kaptan’ seslendirmesiyle küresel ısınmanın nedenlerini ve küresel ısınmayla nasıl mücadele edebileceğimizi çocuklarla paylaşıyor. Serkay Tütüncü kimdir? Serkay Tütüncü kaç yaşında? Serkay Tütüncü kimdir? Serkay Tütüncü kaç yaşında? İşte meral edilen detaylar...

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu iş birliği ile bu yıl 10 bölümle çocuklarla buluşacak olan Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu, her bölümünde sürdürülebilir bir dünya için farklı konulara değiniyor. Yiğit Pakmen’in kaleme aldığı oyunlarda, Sadri Alışık Kültür Merkezi oyuncularına çevreye duyarlı ünlü isimler eşlik ediyor.

Projeye destek veren Serkay Tütüncü; “Çok küçük yaşlardan bu yana doğayla iç içe spor yapan biriyim. Doğaya ayak uydurmayı, onunla iş birliği içinde olmayı çok erken yaşlarda öğrenmiş biriyim. Ama ne yazık ki günümüzde doğanın bize ayak uydurmasını, tüm hatalarımızla başa çıkmasını bekliyoruz. İş birliğini öğrenme vaktimiz çoktan geldi. Biliyorum ki çocuklar bunun farkında. Kahraman çocukları oyunumuzu dinlemeye davet ediyorum” diyor.

 

Masumiyet dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan Serkay Tütüncü kötü karakter Kerem Ilgaz'a hayat veren oyuncudan rap performansı beğeni rekoru kırdı.

Başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Hülya Avşar ve Deniz Çakır gibi isimlerin yer aldığı Masumiyet dizisinde, İlker karakterine hayat veren Serkay Tütüncü, son zamanlarda merak edilen isimler arasında. Dizide ünlü işadamı İlker Ilgaz'ı canlandıran Serkay Tütüncü ilk bölümün ardından sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden biri oldu. İlk olarak Survivor yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran Serkay Tütüncü, oyunculuk kariyerine 2018 yılında yayınlanan İnsanlık Suçu dizisiyle başladı. 

Masumiyet dizisinin konusu nedir? Masumiyet dizisi oyuncuları kimlerdir?

İLİŞKİLİ HABERMasumiyet dizisinin konusu nedir? Masumiyet dizisi oyuncuları kimlerdir?

SERKAY TÜTÜNCÜ KİMDİR?

7 Şubat 1991 tarihinde İzmir Tire’de dünyaya gelen Serkay Tütüncü Eğitimini Ege Üniversitesi’nde tamamladı. İzmirspor, Balçovaspor, İzmir Emniyet ve Alaçatıspor takımlarında forma giydi. Serkay Tütüncü, Survivor'ın 2016 sezonunda Gönüllüler ekibine dahil oldu. Survivor ardından oyunculuk kariyerine adım attı. 2018 yılında yayınlanan İnsanlık Suçu dizisiyle birlikte oyunculuğa başladı.

İlayda Alişan kimdir? Oyuncu İlayda Alişan kaç yaşında, nereli, oynadığı dizilerİLİŞKİLİ HABERİlayda Alişan kimdir? Oyuncu İlayda Alişan kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler

Ardından Kanal D ekranlarında yayınlanan Afili Aşk dizisinde Volkan karakterini, sonrasında Bay Yanlış dizisinde Ozan karakterini canlandırdı. Serkay Tütüncü, Hülya Avşar ve Mehmet Aslantuğ gibi usta isimlerin de kadrosunda yer aldığı Masumiyet dizisinde İlker karakterini canlandırıyor.

Çiğdem Batur setlere dönüyor! Bu sefer güldürecek

İLİŞKİLİ HABER

Çiğdem Batur setlere dönüyor! Bu sefer güldürecek
Ebru Şallı ve Uğur Akkuş’tan Nusret’e ‘hayırlı olsun’ ziyareti!

İLİŞKİLİ HABER

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş’tan Nusret’e ‘hayırlı olsun’ ziyareti!
Masumlar Apartmanı oyuncuları Merve Dizdar'ın set hali olay oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Masumlar Apartmanı oyuncuları Merve Dizdar'ın set hali olay oldu!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0