Serdar Ortaç'ın yüzleri güldüren eğlenceli paylaşımına beğeni yağdı

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sosyal medyayı kırdı geçirdi.

Koronavirüs nedeniyle günlerinin çoğunu evinde geçiren ünlü şarkıcı, kendisini Aquaman film karakterinin görseline photoshop'ladı. Ortaç, ortaya komik görsellerin çıktığı o anları, sosyal medya hesabı Instagram üzerinden paylaştı.

Renkli paylaşımına kısa süre içinde beğeni yağan ünlü şarkıcıya, "Aguaserdar", "Çok güzel fotoğraf tam albüm kapağı olur, albüm çıkarsana", "Serdar Ortaç bu ülkeye lütuftur" şeklinde yorumlar geldi.

"BUNDAN SONRA OYUNCULUK YAPACAĞIM"

Geçtiğimiz haftalarda hakkında çıkan 'müziği bırakıyor' iddiaları sonrası Serdar Ortaç'tan yalanlayan bir açıklama gelmişti. Ortaç, "Müziği hayatta bırakmam. Ama bundan sonra oyunculuk yapacağım. Birkaç projeden teklif aldım. Yakında en uygun gördüğüm bir projede yer alacağım." demişti.

Oyuncu Gupse Özay miniklere özel hikaye kitabı yazdı!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Gupse Özay miniklere özel hikaye kitabı yazdı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

fehmi 3 yıl önce

avatar da oynasa uygun olurmuş yakışmış kostümü

Toplam 1 beğeni