Polise hakaret eden oyuncu Selen Seyven Katırcıoğlu'nun cezası belli oldu!

Son olarak O Hayat Benim dizisinde yer alan oyuncu Selen Seyven Katırcıoğlu, geçtiğimiz yıl arkadaşlarıyla Şişli'de denetim yapan Polis memurlarına hakaret ettiği gerekçesiyle yargılanacak.

Arkadaşlarıyla birlikte Şişli'den Taksim'e gitmek için taksiye binen oyuncu Selen Seyven Katırcıoğlu, yolda polis denetimine yakalandı. Polis denetimi nedeniyle arabaların yavaş ilerlemesi oyuncu ve arkadaşını sinirlendirdi. 

İddiaya göre oyuncu o sırada arabanın camından kafasını çıkartarak polis memurlarına hakaretler savurdu. Küfür ve hakaretleri duyan polis memurları tutanak tuttu.

Şarkıcı Merve Özbey, dün akşam ilk bebeğini kucağına aldı!İLİŞKİLİ HABERŞarkıcı Merve Özbey, dün akşam ilk bebeğini kucağına aldı!

polise hakaret eden selen sevyen 2.5 yıla kadar hapisle yargılanacak

polise hakaret eden selen sevyen 2.5 yıla kadar hapisle yargılanacak

Daha sonra polis memuru arkadaşıyla beraber ünlü oyuncuyu polis merkezine götürerek ifadelerini aldı. Savcılığa verilen ikili, hakaret ve küfürleri kabul etmedi. Haklarında dava açılan iki arkadaş, 2.5 yıla kadar hapis istemiyle yargılanacak. 

“Yaşı gelenler müziği bıraksın”  diyen Emel Müftüoğlu'dan açıklama!

İLİŞKİLİ HABER

“Yaşı gelenler müziği bıraksın” diyen Emel Müftüoğlu'dan açıklama!
Dünyanın en iyi 20 çorbası belirlendi!

İLİŞKİLİ HABER

Dünyanın en iyi 20 çorbası belirlendi!

BİR YORUM YAPIN 22

BORUHAN 3 yıl önce

Para cezasi alir..Daha dogrusu hapis cezasi paraya cevrilir "hadi güle gülee bi daa yapma haa" denir.Para cezasi Türkiyede asla asla asla caydirici degildir.Cünki para herkezde var ve olmayanda hemen bulabülüü.i$te bu yüzdende gene olarak olaylar asla azlalmiyor,Birde bu ve benzer olaylar TV.larada yeterince payla$ilmiyor.!

Mehmet 3 yıl önce

Bu kim ya? Bunun gibi sürüyle bunlar kim? Bunlar bize sanatçı diye tanıtırken sanatçı diye nakledenin bir daha düşünmesi gerekmez mi?

Toplam 2 beğeni

Yakub 3 yıl önce

Gereken yapılır inşaAllah

Toplam 5 beğeni

mmed 3 yıl önce

Bunları ünlü yapan bizlerde kabahat

Toplam 6 beğeni

Yusuf 3 yıl önce

Zaten ülkede polisin yeri belli değil kimseye yaranamazlar. Siyasetçiler itip kakar görev yaptırmaz. Sanatçılar asker. Zengin derken liste baya uzar gider biri neden ona işlem yapmıyorsun der diğeri bizim kim olduğumuzu biliyormuş derler. Mutlaka herkesin işini göreceği bir müdür vardır olan polise olur. Hangi kurumda bukadar amir müdür vardır bunların yüzde 90 i sahadan haberibile olmayanları. Bağlayın baş savc8lara bir iki müdürle bu polis en iyi görevi yapar geri kalan rutbelilere gerek yoktur.

Toplam 3 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun