Teşkilat'ta şok ayrılık! Başrol oyuncusu diziye veda etti!

TRT 1'in fenomen dizisi Teşkilat'ın oyuncu ekibinde şok eden bir ayrılık yaşandı. Dizinin başrol karakterlerinden Deniz Baysal ekibe veda etti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Teşkilat dizisi dördüncü sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Teşkilat dizisinde 'Zehra Balaban'a hayat veren oyuncu Deniz Baysal dizinin ekibinden ayrıldı.

Pazar akşamlarının sevilen dizisi Teşkilat üç sezonuyla soluksuz izlendi. Yeni sezonuyla eylül ayında dönüş yapmaya hazırlanan Teşkilat'ta bomba bir ayrılık yaşandı. Dizide 'Zehra Balaban' karakterini canlandıran ünlü oyuncu Deniz Baysal oyuncu kadrosundan ayrıldı.

Baysal, yapımcılarıyla bir araya geldi ve başarılı oyuncu 3 sezon boyunca çok mutlu çalıştığı ekibiyle karşılıklı anlaşarak ayrılık kararı aldı.

Murat Yıldırım’ın devam edeceği öğrenilen dizide yeni TİM kurulacak.

VEDA PAYLAŞIMI:

Teşkilat ekibine veda eden Deniz Baysal Instagram hesabında veda paylaşımı yaptı. Baysal, şu ifadelere yer verdi:

“Benim için kolay değil... Nasıl kısa yazabilirim anlatabilirim bilmiyorum ama bir yolun daha sonuna geldik. Benim için unutulmayacak, tadı ne olursa olsun damağımda kalacak bir proje oldu Teşkilat... Bu yolculukta 3 sezonda emeği geçen tüm canım ekip arkadaşlarım; her birinizi çok seviyorum. Bir kusurum olduysa affola... Benim için bitmiş olsa da her daim yanınızdayım... Unutulmaz anılar yaşadık hep birlikte... Ne mutlu bana yolunuz her zaman açık olsun... Ve siz kıymetli izleyicilerimiz... 3 sezon boyunca verdiğiniz her destek, yaptığınız her eleştiri için çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Nasıl veda edebileceğimi bile düşünmemiştim açıkçası... Teşkilat'tan bir Zehra Balaban geçti. Ağlamıyorum gözüme Hançer"

Murat Yıldırım da rol arkadaşına sosyal medya hesabından veda etti: Yıldırım, Deniz Baysal için şunları yazdı: "Dostum, canım senin için her şeyin en güzeli olsun, seni tanıdım bu çok değerli. Her zaman yanındayım."

TEŞKİLAT DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Teşkilat dizisinde, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın olağanüstü deneyimleri bir senaryoya aktarılırken, Başkent Ankara'da uzun zamandır ilk kez bu büyüklükte bir prodüksiyonla dizi çekiliyor. Türkiye tarihinin gerçek olaylarına ve gerçek kahramanlarını konu alan dizide, bir ölüm-dirim savaşının, bazen bir ateş çemberinin içinde "kötü adamların" kim olduğu da çok konuşulacak ve tartışılacak. 

TEŞKİLAT DİZİSİ OYUNCULARI

Teşkilat Ömer Atmaca karakteri: Murat Yıldırım (Ömer Atmaca)
Teşkilat Korkut karakteri: Yunus Emre Yıldırımer (Korkut
Teşkilat Korkut David: Levent Can (David)
Teşkilat Francis karakteri: Yunus Narin (Francis)
Teşkilat Helen Hartley karakteri: Seren Deniz Yalçın (Helen Hartley)
Teşkilat Sacide karakteri: Ebru Nil Aydın (Sacide)
Teşkilat Celine karakteri: Cansu Tuman (Celine)
Teşkilat Bedro karakteri: Ergün Metin (Bedro)

Leonardo DiCaprio'dan milyon dolarlık yatırım!

İLİŞKİLİ HABER

Leonardo DiCaprio'dan milyon dolarlık yatırım!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 13

GECE KARTALI 7 ay önce

Ohh be çok iyi oldu dizi ömerle zehranın aşk yuvası haline gelmişti.iyice bıkmıştık..

Fenerbahçe 7 ay önce

Herkesin beklediği haberdi. İyi olmuş...

Levrock 1 yıl önce

Bu dizide derin meseleler ve siyaset konusulmadigi icin bir süre sonra SIKMAYA basladi. Ayrica aksiyon sahneleri yetersiz. Kos koca ülkede dogru düzgün STUNT FIRMASI yok. Bir diger mevzu, animasyonlardada cok kötüyüz cünkü gereken ekipmanlari satin almiyoruz. Ancak dialoglarla dizileri ayakta tutmaya calisiyoruz. Görsel efektlernin önemi anlamis degil bizim Dizi sektörü.

Toplam 5 beğeni

cem 1 yıl önce

serdar denen zat var diye izlemiyorum. o ölürse izlerim.böyle milli konuların işlendiği filmlerde dizilerde milli olan sanatçılara görev verilmeli. milletle kavgalı olanlara değil.

Toplam 5 beğeni

Serdar 1 yıl önce

Diziyi eleştiren var ya buradaki amaç gerçekten bazı şeylerin bu şekilde yaşanmış olması o zaman gidin her sahnede öpüşen bir birini aldatan insanları izleyin 20 dizi var 15 o çöp hep aldatma aile düzenini yıkma üzerine ee sizde haklısınız arada bir düzgün dizi çıkınca beyin yanıyor tabi

Toplam 3 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun