Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer kesenin ağzını açtı!

Sürekli olarak yaptığı yatırımlarla gündeme gelen Kıvanç Tatlıtuğ bu kez organik zeytin tarımı için kolları sıvadı. Eşiyle beraber 4 dönümlük arazi alan Tatlıtuğ, yetiştiricilikle de bizzat ilgileneceği ortaya çıktı.

Yatırımlarının çoğunu Ege'ye yapan Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz yaz Bodrum'da daha iyi tatil yapmak için villa satın almıştı.

kıvanç tatlıtuğ ve eşi başak dizer

kıvanç tatlıtuğ ve eşi başak dizer

Kıvanç TatlıtuğİLİŞKİLİ HABERKıvanç Tatlıtuğ'dan dizi setinde 750 bin TL'lik koronavirüs önlemi!

Daha sonra koronavirüs nedeniyle arkadaşlarıyla buluşamayan Tatlıtuğ Urla'da bir dağ evi alarak burayı sokağa çıkma kısıtlamalarında kullandı. Tekne ve zırhlı karavandan sonra şimdi de yatırım olarak arazi satın aldı.

Kıvanç tatlıtuğ zeytinlik aldı

Kıvanç tatlıtuğ zeytinlik aldı

Kıvanç Tatlıtuğ milyonluk teknesinden vazgeçti! Peki Kıvanç Tatlıtuğ kimdir?İLİŞKİLİ HABERKıvanç Tatlıtuğ milyonluk teknesinden vazgeçti! Peki Kıvanç Tatlıtuğ kimdir?

Tarım işine girmek için hazırlanan Tattlıtuğ, eşi Başak Dizer'le beraber İzmir Urla'da 4 dönümlük zeytin arazisi aldı. Organik tarım için aldığı arazide bizzat çalışacağı konuşuluyor. Yakışıklı oyuncu, 2 milyona aldığı araziyle beraber hem yatırım yaptı hem de ticarete atladı.

Ünlü oyuncu Ali İl Sadakatsiz'in kadrosunda! Ali İl kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Ali İl Sadakatsiz'in kadrosunda! Ali İl kimdir?

BİR YORUM YAPIN 0