LeBron James malikanesini 20 milyon dolara satıyor!

NBA yıldızı LeBron James, Los Angeles'taki deva malikanesini 20 milyon dolara satışa çıkardı. İşte Los Angeles Lakers oyuncusunun satmak istediği lüks evi...

NBA yıldızı LeBron James, Los Angeles’taki ‘kolonyal mimari’ tarzdaki devasa malikanesini satışa çıkardı. 36 yaşındaki basketbolcu, Brentwood semtindeki evine geçtiğimiz günlerde 20,5 milyon dolar fiyat biçti. James, evi, 2015’te 20 milyon 986 bin 500 dolara satın almıştı.

870 metrekare büyüklüğündeki evin altı yatak odası ve yedi banyosu bulunuyor.

2011 yılında inşa edilen ev, eski eşi Nicole Brown Simpson ve arkadaşı Ron Goldman’ı öldürmekle yargılanan O.J. Simpson’ın yaşadığı evle aynı sokakta bulunuyor. Ev, daha sonraki yıllarda modern tarzda yeniden tasarlandı.

Hollywood yıldızı Dwayne Johnson hacamatı tercih etti!

İLİŞKİLİ HABER

Hollywood yıldızı Dwayne Johnson hacamatı tercih etti!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0