Sadakatsiz'in Asya'sı Cansu Dere'den Burak Sergen açıklaması!

Başarılı oyunculuk performansı ile gönüllere taht kuran Sadakatsiz'in Asya'sı Cansu Dere, Baltalimanı'nda objektiflere yansıdı. Bayramda da çalıştıklarını belirten Cansu Dere, koronavirüse yakalanıp 1 ay entübe edilen ve şimdilerde normal odaya alınıp tedavisine devam edilen Burak Sergen hakkında konuştu.

Kanal D'de ekrana getirilen Sadakatsiz dizisinde hayat verdiği Asya karakteri ile adından söz ettiren Cansu Deren, geçtiğimiz gün Baltalimanı'nda görüntülendi. Cansu Dere ilk olarak bir eczaneye daha sonra veteriner kliğine girdi. Basın mensupları ile sohbet etmeyi ihmal etmeyen Cansu Dere, 'Biz bayramda da çekimlere devam ediyoruz, o yüzden tatile gitmedim' dedi. Pandemiyi hissetmediğini de sözlerine ekleyen güzel oyuncu 'Çalıştığım için eve tıkalı kalmadım, pandemiyi de pek hissetmedim' ifadelerini kullandı.

Burak Sergen hakkında yöneltilen sorulara da yanıt veren Cansu Dere, şunları söyledi: 'Keyfimiz hiç yerinde değil. Mecburen çekimlere devam ediyoruz. O aramıza döndüğünde keyfimiz yerine gelecek inşallah.'

 

 

ASYA'NIN BU HALİNİ GÖRDÜNÜZ MÜ?

Oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Sadakatsiz dizisinde Doktor Asya karakterine hayat veren Cansu Dere sosyal medyanın ilgi odağı olmaya devam ediyor. Sadakatsiz dizisi ile adından söz ettiren Cansu Dere geçmişte birçok dizi ve film projesinde yer almış hayat verdiği karakterler ile hafızalara kazınmıştı. 40 yaşındaki güzel oyuncu Cansu Dere'den yeni kare geldi.

İşte Sadakatsiz'in Asya'sı Cansu Dere'nin son paylaşımı...

 

'Sadakatsiz' dizisinde' Doktor Asya' karakterine hayat veren Cansu Dere, başarılı oyunculuğuyla dikkat çekiyor. 40 yaşındaki yıldız, son olarak sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. 

Instagram'ın hikaye bölümünden "Bugün" notu ile makyajsız pozunu yayınlayan Cansu Dere, sosyal medyada gündem oldu.

 

'Korona var öpme' klibi çeken türkücü Aydın Aydın, koronavirüse yakalandı

İLİŞKİLİ HABER

'Korona var öpme' klibi çeken türkücü Aydın Aydın, koronavirüse yakalandı
Şarkıcı Berkay Bodrum tatili için günlük 25 bin TL'yi gözden çıkardı!

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Berkay Bodrum tatili için günlük 25 bin TL'yi gözden çıkardı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Bir Düsünün 2 yıl önce

Güzel dediginiz oyuncu elini yüzünü yikayip gelsinde güzelmi degilmi görelim, dünyanin entipsizi bile Fake güzeli oluyor be