Eski eş Feyza Aktan Özcan Deniz'in iddialarına karşı sessizliğini bozdu!

Ünlü müzisyen ve oyuncu/senarist Özcan Deniz hakkında, eski eşi ve çocuğunun annesi Feyza Aktan'a şiddet uyguladığı gerekçesiyle yaralama suçundan 6 aydan 1 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Sonraki süreçte ise Deniz, Aktan'a çocuğunu göstermediği gerekçesiyle velayet davası açtı. Yaşanan olaylar sonrası Feyza Aktan ilk kez konuştu.

Sanatçı Özcan Deniz'in eski eşi ve çocuğunun annesi Feyza Aktan, fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kaldığı iddiasıyla eski eşi sanatçı Özcan Deniz ile eski kayınbiraderi Ercan Deniz hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Deniz'in eski eşi Feyza Aktan'ı dövdüğü iddiasıyla yürütülen söz konusu soruşturmada savcılık, sanatçı hakkında eski eşi Feyza Aktan'ı 'yaralama' suçundan 6 aydan 1 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açmıştı. Son olarak Deniz de, eski eşi hakkında çocuğunu kendisine göstermediği gerekçesiyle bir dava açtı.

Yaşanan olaylar sonrası ilk kez konuşan Feyza Aktan, Hürriyet'e verdiği röportajda oğlunu göstermediği iddiaları için şu ifadelere yer verdi: 

'Bununla ilgili avukatımla beraber ifadeye gideceğiz ve belgelerimizi sunacağız. Telefonum hep açık, oturduğumuz yer aynı. Ki beyan verdiği zamandan 8 gün öncesi Kuzey zaten babasında yatılı kaldı. 3 gün öncesi ise baba oğul cep telefonundan görüntülü konuştu. Bunların hepsi kayıtlı. Bizim bu boşanma konumuz neden hep basına malzeme olarak sunuluyor, neden özel kalmıyor anlamıyorum. Oysa bizim ortak noktamız, oğlumuz. Ve Kuzey büyüyor, ileride bunları okuyacak, ‘neden annem ve babam bunları yaptı” diyecek...'

Deniz'in kendisi için iddia ettiği Medea Kompleksi hakkında da konuşan Aktan, 'Evet, böyle bir teşhis koymuş... Böyle bir hastalığım olsa bile, bir atasözü vardır ‘kol kırılır yen içinde kalır’ diye. Bana karşı böyle bir hastalık girişiminde bulunmadan önce keşke karşıma geçip deseydi ki ‘sen hastasın’... İki yetişkin insan olarak özelimizi yüz yüze konuşmalıyız. Bunların sosyal medya üstünden yapılması kötü bir şey.' açıklamasında bulundu.

İDDİANAMEDEN

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nca hazırlanan iddianamede;  davacı Feyza Aktan'ın şikayet dilekçesi sunduğu, söz konusu dilekçede eski eşi Özcan Deniz'in 3 yıl önce Sarıyer'deki konutlarında kendisine tokat attığını, yara bere izinin kalmadığını, o zaman pişman olduğunu söylediği için Deniz'den şikayetçi olmadığını söylediği belirtilmişti.

Davalı Deniz'in 2018 yılında Göcek'te de Aktan'ı dövdüğü, o zaman da Aktan'ın şikayetçi olmadığı, üçüncü dövme olayının ise Almanya'da meydana geldiği iddiaları da iddianamede yer alan dilekçede belirtilmişti. Feyza Aktan, kendisini dövdüğünü iddia ettiği eski eşi Özcan Deniz'den şikayetçi olduğunu ifade etmişti.

Aktan'ın sunduğu dilekçelerde Deniz tarafından birkaç kez şiddete maruz kaldığını belirtti. Dilekçede yer alan ifadeler şu şekilde:

'Özcan Deniz daha sonra 2018 Haziran ayında Göcek tatilinde Feyza Aktan’a annesinin yanında şiddet uygulamıştır. En son şiddet olayı ise Haziran 2019 tarihinde Almanya’da tatilde yaşanmıştır. Özcan Deniz, Feyza Aktan’ı kız kardeşinin yanında darp etmiştir.'

ÖZCAN DENİZ SUÇLAMALARI REDDETTİ


Şüpheli Özcan Deniz ise kendisini savundu. İddiaların doğru olmadığı ve suçlamaları kabul etmediği beyanı iddianamede yer aldı.

Müşteki sıfatındaki Feyza Aktan'ın Levent Hastanesi'nde 15 Haziran 2019 tarihinden alınmış geçici adli bir rapor fotokopisini iddianamede sunduğu, raporla ilgili olarak Adli Tıp Şube Müdürlüğü'nden kesin rapor alındığı, 18 Şubat 2021 tarihinde alınmış olan rapora göre ise müştekinin basit tıbbi müdahale ilr giderilebilecek ölçüde bir hafif nitelikte yaralandığı öğrenildi.

Söz konusu geçici raporun Deniz'in Sarıyer'de meydana geldiği iddia edilen dövme olayına ilişkin olduğu belirtildi. Müştekinin bu tarihte şüpheli tarafından yaralandığına ilişkin herhangi bir beyanda bulunmadığı anlaşılmışsa da bu konudaki delillerin takdirinin mahkemeye ait olduğu ifadesi de iddianamede yer aldı.

İbrahim Tatlıses'ten ağlatan Anneler Günü paylaşımı

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses'ten ağlatan Anneler Günü paylaşımı

BİR YORUM YAPIN 1

zafer gülten 3 yıl önce

bunun hakkındagay,biseksüel diyorlar,herhalde aile baskısı sonucu evlendi ve bu yüzden eşine şiddet uyguluyor.