Survivor'dan diskalifiye edilmişti! Emin Günenç'in yeni adresi belli oldu…

Survivor Gönüllüler takımında yarışan Emin Günenç, sağlık sorunları nedeniyle yarışmadan diskalifiye edilmişti. Haber sonrası hayal kırıklığına uğrayan Günenç'in, Acun Ilıcalı tarafından MasterChef'e davet edildiği iddia edildi.

Survivor 2021'de yarışan Emin Günenç gönüllüler takımında yer alıyordu. Başarılı yarışmacı sağlık problemleri nedeniyle yarışmaya ve adadaki arkadaşlarına veda etti. Ani ayrılığı hem takım arkadaşlarını hem de sevenlerini gözyaşlarına boğan Günenç'ten çok geçmeden sevindiren bir haber geldi.

İddiaya göre ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, hayalleri yarım kalan güçlü yarışmacı Emin Günenç'i, MasterChef 2021'e davet etti. Henüz netleşmeyen bilgi kulislerde şimdiden sık konuşulmaya başlamışken, Günenç'in hayranları gözlerini Ilıcalı'dan gelecek kesin açıklamaya çevirdi.

 

Koronavirüs tedavisi gören Selin Yeninci taburcu oldu

İLİŞKİLİ HABER

Koronavirüs tedavisi gören Selin Yeninci taburcu oldu
Haluk Bilginer Sıcak Kafa'nın kadrosundan çıkarıldı!

İLİŞKİLİ HABER

Haluk Bilginer Sıcak Kafa'nın kadrosundan çıkarıldı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0