Eski eşi İsmail Küçükkaya'dan şiddet gören Eda Demirci'den Canan Güllü'ye tepki!

Spiker İsmail Küçükkaya'dan 3 kez şiddet gören Eda Demirci açtığı boşanma davası sonrası Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı Canan Güllü'den yardım istedi. Ancak Demirci, Güllü'nün kendisine yardım etmediğini ifade etti. Hem fiziksel hem psikolojik şiddete maruz kalan Demirci, nasıl susturulduğunu ve yalnızlaştırıldığını sosyal medyadan videolu bir paylaşımla anlattı.

2016 yılında FOX TV'de haber sunuculuğu yapan İsmail Küçükkaya ile nikah masasına oturan Eda Demirci, 3 kez şiddete maruz kaldı. Demirci, uğradığı şiddet sonrası  Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı Canan Güllü'den yardım istedi. Ancak Güllü bu konuda herhangi bir yardımda bulunmadı.

ismail küçükkaya ve eda demirci evlendikleri

ismail küçükkaya ve eda demirci evlendikleri

Eda DemirciİLİŞKİLİ HABEREda Demirci'nin annesi Ayla Demirci: 'İsmail Küçükkaya kızımı, iftira atmakla tehdit etti!'

Demirci, geçtiğimiz gün ABD Dışişleri Bakanlığı, Uluslararası Cesur Kadınlar Ödülü alan Güllü'nün bu ödülü hak etmediğini iki yüzlü olduğunu ifade etti.

canan güllü

canan güllü

Sosyal medya hesabından şiddet gördüğü zamanlarda Güllü'nün kendisini dinlemediğini belirten genç kadın "Dalga geçiyorlar resmen. Neyin cesaretiydi? Beni dinlememek bir cesaretti herhalde. Beni dinlememenin cesaretinin ödülünü aldı. Beni dinlemedi, çünkü ya ben doğru söylüyorsam o kanala artık çıkamayacaktı. Güçlünün yanında olmayı tercih etti" şeklinde konuştu.

Demirci, aynı zamanda 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününde paylaşım yapıp kadınların yanında olduğunu belirten Güllü'nün neden şiddete maruz kaldığında kendi yanında olmadığını söyledi. 

Şarkıcı Hande Yener, zor günler geçiriyor!

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Hande Yener, zor günler geçiriyor!
Engin Altan Düzyatan oğlu Emir'in yüzünü gizledi!

İLİŞKİLİ HABER

Engin Altan Düzyatan oğlu Emir'in yüzünü gizledi!

BİR YORUM YAPIN 7

Ayşenur 3 yıl önce

Dayak aldatma lafla eziyet etmek daha ne olsun bunlar dayaktan beter etmiş hepsi söylenmeli tek yumruk değil bütün kadınlar destek olmalı

Toplam 1 beğeni

MÜFİDE 3 yıl önce

Ben Ismail Küçükkaya yı hergun takip ediyorum ama şimdi vicdan azabı çektim bir kadın olarak ya bu kadın haklıysa biz bir gücü kadına yeten adamı izleyip ödül almasına sebep oluyorsak eğer karısına şiddet uyguladıysa bunun hesabını vermeli

Toplam 2 beğeni

YÖRÜK 3 yıl önce

kesinlikle katılıyorum kadın hakkı gücünüzün yettiği yere kadar var maalesef

Toplam 5 beğeni

konuk 3 yıl önce

Medya önünde ahkam kesen insanları işte görüyoruz.

Toplam 11 beğeni

Vatandaş 3 yıl önce

Bazı insanlar kendi gibi düşünüp yaşayan ve aynı zihniyeti taşıyan insanların yaptıklarını görmede kördür. Diğerlerine karşı ise demokrasi, insan hakları, özgürlük ve eşitlikte aslan kesilirler.

Toplam 13 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun