Oyuncu Yasemin Sakallıoğlu'ndan komik paylaşım! Yasemin Sakallıoğlu kimdir?

Komedyen Yasemin Sakallıoğlu çocukluk fotoğrafını yayınlayarak komik bir mesaj yazdı. Sakallıoğlu komedyen olma sebebini de anlattı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

7 ay önce Burak Yırtar ile nikah masasına oturan komedyen ve oyuncu Yasemin Sakallıoğlu, İbrahim Selim'in YouTube'da yayınlanan programına konuk oldu. Samimi açıklamalarda bulunan Sakallıoğlu, çocukluk yıllarından beri komik olmanın kendisi için önemli olduğunu anlattı.

"Ben çok çirkin bir çocuktum." diyen Yasemin Sakallıoğlu, "Çocuğun çirkini olur mu?' demeyin, ben öyleydim çünkü. İnsanlar beni, 'Aman ne tatlı bir çocuk' diye sevmezdi. Ben de bundan dolayı sürekli taklit ve espri yapardım küçükken. İnsanlara da 'Komik mi?' diye sorup, onay alma ihtiyacı duyardım." ifadelerini kullandı.

"28 YAŞINDA KONSERVATUVARA BAŞLADIM"

Konservatuvara 28 yaşında başladığını söyleyen Sakallıoğlu, "Annemin evlenmemi istediği zamanda ben konservatuvara girdim. 28 yaşında başladığım için biraz tuhaf bir durumda da kaldım. Sınıf arkadaşlarımın hepsi benden 10 yaş küçüktü." diye konuştu.

Ayrıca eşiyle evlenmeden önce toplantı yaptıklarını açıklayan ünlü isim, "Dedim ki; 'Biz sevgili olacaksak bu telefonda benim canımı sıkacak, senin flörtleşme ihtimalin olan, yarıda kalan, kenara koyduğun insanları sil.' Ben onun cep telefonundaki mesajlarına bakmam, sadece şifresini bilirim, girmem. Gerçekten çok delikanlı bir kadınım." dedi.

 

 

"KEŞKE GELİNLİK GİYSEYMİŞ..."

Burak Yırtar ile nikah masasına oturan Yasemin Sakallıoğlu “Bu da güzel olmuş ama keşke gelinlik giyseymiş” diyebilme ihtimaliniz için” notuyla yeni karelerini paylaştı.

MÜJDELİ HABER GELDİ!

Çektiği videolarla kısa sürede fenomen olan ve daha sonrasında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Jet Sosyete'de yer alan Yasemin Sakallıoğlu'ndan müjdeli haber geldi. 

 2019 Nisan Ayında Burak Yırtar ile nişanlanan Yasemin Sakallıoğlu Instagram hesabnından evlendiğini duyurdu.

"MERHABA ARKADAŞLAR, BEN NİŞANLANDIM"

Sosyal medya hesabını aktif kullanan Yasemin Sakallıoğlu, nişanlandığını da "Merhaba arkadaşlar; ben nişanlandım. Tüm gece ağlayan babamla heyecandan yanakları kızaran annemle ve en yakın akrabalarımız eşliğinde huzur dolu bir 5 saat geçirdik. İnsan böyle zamanlarda en çok kafasındaki soru işaretlerine cevap arıyormuş bunu anladım." notuyla duyurmuştu.

YASEMİN SAKALLIOĞLU KİMDİR?

Sakallıoğlu, 1988 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İstanbul Aydın Üniversitesi Drama ve Oyunculuk Bölümü'nde eğitimini tamamladı. İlk olarak sosyal medyada çektiği komik videolarla fenomen haline geldi. 2015 yılında yayımlanmaya başlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kadrosuna Lütfiye karakteriyle dahil olmuştu. 

Yasemin Sakallıoğlu ve Burak Yırtar

Yasemin Sakallıoğlu ve Burak Yırtar

Yasemin Sakallıoğlu, Jet Sosyete dizisinde yer alan oyuncu Sakallıoğlu, Burak Yırtar ile nişanlanmıştı ancak çiftin ayrılık kararı aldığı yönünde haberler yapıldı. Sakallıoğlu ve Yırtar çifti kaldığı yerden ilişkilerini sürdürüyor. Genç yıldızın Zengo adında da filmi bulunuyor.

Meltem Cumbul 7 yıllık hasrete Kırmızı Oda dizisiyle son verecek!

İLİŞKİLİ HABER

Meltem Cumbul 7 yıllık hasrete Kırmızı Oda dizisiyle son verecek!
Yasemin Sakallıoğlu küplere bindi: Ben böyle miyim?

İLİŞKİLİ HABER

Yasemin Sakallıoğlu küplere bindi: Ben böyle miyim?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0