Koronaya yakalanan Ali Sunal'dan sonra şimdi de kız kardeşi Ezo Sunal'dan haber var!

Türk Sineması'nın usta ismi Kemal Sunal'ın kendisi gibi tiyatro oyuncusu olan çocukları Ali ve Ezo Sunal koronavirüse yakalanmıştı. İki kardeşin zorlu geçen tedavilerinde belli bir dönem hastanede yatarak hayranlarını korkutmuştu. Ancak Ali ve Ezo'dan mutlu haberler peş peşe geldi.

Ali Sunal'dan sonra şimdi de yeni doğum yapmış kız kardeşi Ezo Sunal'dan açıklama geldi. Sosyal medya hesabında paylaşım yapan Ezo, doğumundan 5 gün sonra korona olmuştu. 10 gün boyunca bebeğinden uzak kalan Ezo, yaşadığı o zorlu anları sosyal medya hesabından "Nova 03.03.2021... Doğumdan 5 gün sonra covid pozitif çıktı testim... 8 gün hastanede, 2 gün evde karantinada kaldım. 10 gün sonra bebeğime kavuşabildim çok şükür. Daha 40'ımız çıkmadan endişe, hastalık, özlem yaşadık ama şimdi daha iyiyiz. Arayan, soran, iyi dileklerini ve dualarını gönderen herkese teşekkürler... Hep yanımızda hissettiren tüm dostlarımız ve ailemiz..." notuyla paylaşım yaptı.

ezo sunalın paylaşımı

ezo sunalın paylaşımı

Hastanede geçen koronavirüs süreci sonrasında eski sağlığına kavuşan oyuncu Ali Sunal, uzun zaman sonra ilk kez görüntülendi. Sağlık durumu hakkında konuşan oyuncu, 'Korona ağır geçti ama çok şükür iyiyim. Eşime de bulaşmaması sevindirici.' açıklamasında bulundu. Sunal'ın kız kardeşi de koronavirüse yakalanmış ve tedavi sürecini evinde geçirmişti.

Ali Sunal

Ali Sunal

HASTANEYE KALDIRILMIŞTI...

Geçtiğimiz hafta iki kardeş Ali Sunal ve Ezo Sunal'ın koronavirüse yakalanma haberi hayranlarını üzmüştü. Kardeşlerden Ali Sunal'ın nefes sorunu artınca hastaneye kaldırılmıştı. Tedavisine bir süre hastanede devam edecek. Bunun aynı sıra eşi Nazlı Kurbanzade'nin anne ve babası da virüse yakalanmıştı.

ali sunal hastaneye kaldırıldı

ali sunal hastaneye kaldırıldı

  • Kemal Sunal'ın oğlu ve kızı birer çocuğa sahip.
     
  • Ezo Sunal, çocuklara oyunculuk üzerine eğitimler veriyor.
     
  • Ali Sunal, kendisine ait bir oyunculuk okulunun işletmeciliğini yapıyor.

Ali Sunal 1977 doğumlu. Kız kardeşi Ezo Sunal ise 1984 doğumlu. Ali Sunal, babasının ilk adını taşıyor. Ezo Sunal ise, Fatma Girik'in Ezo Gelin filminden etkilenen annesinin isteği üzerine Ezo adını almıştır.

Ezo Sunal ağabeyi Ali Sunal ve babası Kemal Sunal ile birlikte

Ezo Sunal ağabeyi Ali Sunal ve babası Kemal Sunal ile birlikte

Ünlü fenomen Cemal Can Canseven New York'taki fare istilasına maruz kaldı! Türkiye'yi övdü...

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü fenomen Cemal Can Canseven New York'taki fare istilasına maruz kaldı! Türkiye'yi övdü...
Esenler Belediyesi 'Ramazan Arınmaktır' diyecek!

İLİŞKİLİ HABER

Esenler Belediyesi 'Ramazan Arınmaktır' diyecek!

BİR YORUM YAPIN 59

vatandas 3 yıl önce

kemal sunal insanlarin kötü oldugu zamanlarda bizi güldürdü

ilyas 3 yıl önce

Sanatçı mı?

Toplam 1 beğeni

ismet 3 yıl önce

bir millet uyanıyor elhamdülillah berna laçin ali sunal hülya avsar ve nice din düşmanlarını bu şekilde protesto edelim hakaret kavga yok sessiz derinden

Toplam 9 beğeni

İsmet'e... 3 yıl önce

Onların dini İslam... Senin istediklerini yapmıyorlar diye insanları din düşmanı mı ilan ettin? Kimsin sen? Herkes kendisine göre dini yaşar. Dini vecibelerini yerine getirir yahut getirmez. Kimseyi de ilgilendirmez! Allah ile kul arasına ne cüretle girersin? Kimin Müslüman olduğunu sen daha mı iyi bileceksin? Allahtan kork! İslam'da böyle şeyler yok. Git Kur'an oku ama anlayarak oku! Onlar Allah c..c 'in kendi sözleri. Allah c.c senin gibilere ne diyor gör.

Toplam 1 Beğeni

Vatan 3 yıl önce

Gezi olaylarında bulunan biri olduğu için üzülmedim.

Toplam 8 beğeni

islam 3 yıl önce

ne cok seveni var din dusmanlarinin

Toplam 6 beğeni

Gerçek İslam 3 yıl önce

Din düşmanı olduğunu nereden çıkarıyorsun? Ne düşmanlığını gördün?

Toplam 0 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun